Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν συμμετείχα στη Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς λέει ο Σακκάς

Ο Κ. Σακκάς υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει εκκρεμοδικία γιατί είναι σε εξέλιξη δυο δίκες για τις ίδιες κατηγορίες και ότι είναι παράνομη η εκ νέου προφυλάκιση του με παλιά, όπως υποστηρίζει, στοιχεία.

Δεν συμμετείχα στη Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς λέει ο Σακκάς

Με υπόμνημα στο όποιο υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις και ότι δεν συμμετείχε με οιονδήποτε τρόπο στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς απολογήθηκε ενώπιον του εφέτη ανακριτή ο Κώστας Σακκάς.

Ως προς τα δακτυλικά του αποτυπώματα που εντοπίστηκαν σε δυο σακούλες πολυκαταστήματος υποστήριξε ότι "ανακαλύφθηκαν" από την αστυνομία σχεδόν πέντε χρόνια από τον εντοπισμό της γιάφκας στο Χαλάνδρι και τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη σύλληψη του. Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι τα αποτυπώματα εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα χωρίς αυτόνομο ποινικό ενδιαφέρον.

Ο Κωνσταντίνος Σακκάς ο οποίος έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο υπόμνημα του αναφέρεται στο σκεπτικό της δικαστικής απόφασης με την οποία απαλλάχτηκαν από την ίδια κατηγορία οι συγκατηγορούμενοι του για συμμετοχή στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γιόσπας, Βογιατζάκης και Ράλλης, ενώ υπογραμμίζει ότι με συγκατηγορούμενους του που έχουν αναλάβει ευθύνη για συμμέτοχη στην οργάνωση έχει μόνο φιλικές-κοινωνικές σχέσεις.

Τέλος ο Σακκάς υποστηρίζει ότι υπάρχει εκκρεμοδικία γιατί είναι σε εξέλιξη δυο δίκες για τις ίδιες κατηγορίες και ότι είναι παράνομη η εκ νέου προφυλάκιση του με παλιά, όπως υποστηρίζει , στοιχεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v