Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΞΑΓΟΡΕΣ/ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΑΒΑΞ: Απορρόφηση των J&P (ΕΛΛΑΣ) ΑΤΕ και ΕΤΕΚ ΑΕ

Ανακοινώνεται από την εταιρία, ότι με την την υπ’αριθμ. Κ2-7734/28.06.02 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση των Εταιρειών J&P (ΕΛΛΑΣ) Α.Τ.Ε. και Ε.Τ.Ε.Κ. Α.Ε. από την ΑΒΑΞ Α.Ε.,

ΕΡΓΑΣ: Συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής Χ. ΚΑΛΦΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι το Δ.Σ. της εταιρίας στην συνεδρίασή του της 28/6/2002, αποφάσισε ομόφωνα την συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρίας ”Χ. ΚΑΛΦΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”,

COCA - COLA: Προς εξαγορά της ελβετικής Valser Mineralquellen AG

Η Coca-Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. (”Coca-Cola Τρία Έψιλον”) ανακοινώνει την πρόθεση της να εξαγοράσει, από κοινού με την The Coca-Cola Company (”TCCC”), την Ελβετική εταιρεία εμφιάλωσης μεταλλικού νερού με την επωνυμία Valser Mineralquellen AG (”Valser”).

ΠΕΡΣΕΥΣ: Εξαγορά συμμετοχών

Η εταιρία ”Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής Α.Β.Ε.Ε.” ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της από 28/3/2002 ”Σύμβασης Συμμετοχής σε Ανώνυμες Εταιρίες – Προσύμφωνο Αγοραπωλησίας Μετοχών Ανωνύμων Εταιριών”

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΑΓΑ: Απορροφά την εταιρία "Μεγάλα Καταστήματα"

Εγκρίθηκε η συγχώνευση του ομίλου ΜΕΑΓΑ με την ανώνυμη εταιρία ”ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” με απορρόφηση της τελευταίας από τον όμιλο ΜΕΑΓΑ Συμμετοχών.

ΤΙΤΑΝ: Eξαγορά εταιρίας στην Αίγυπτο

Η εταιρία ΑΕΤ ΤΙΤΑΝ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί: ”Ο ΤΙΤΑΝ ανακοινώνει ότι αποκτά το 50% του πλειοψηφικού πακέτου (88,45%) των μετοχών της Αιγυπτιακής εταιρίας ”ALEXANDRIA PORTLAND CEMENT COMPANY”.

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ: Eξαγορά του 51% της Ξυλεμπορικής Ενωσης

Η εταιρεία ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, αναφορικά με την εξαγορά ποσοστού συμμετοχής του 51% της εταιρείας ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Συγχώνευση θυγατρικών

Ο Όμιλος των εταιριών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ανακοινώνει, ότι στις 26/6/2002, ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των θυγατρικών της εταιριών στις Η.Π.Α. NEWMARK HOMES CORP. και ENGLE HOLDINGS CORP.

MICROMEDIA - ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ: Συγχώνευση με απορρόφηση των ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ και ΑΛΦΑΓΚΡΑΦ

Η εταιρία MICROMEDIA ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε. με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί: ”Τη συγχώνευση, με απορρόφηση των ανωνύμων εταιρειών: α) ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Α. ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ Α.Ε.Ε. και β) ΑΛΦΑΓΚΡΑΦ Α.Ε.Ε. ΦΩΤΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, από την MICROMEDIA ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε.

ΣΕΛΟΝΤΑ: Εξαγορά ποσοστών μη εισηγμένων εταιριών

Η εταιρία ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. ανακοινώνει: ”Η ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ προχώρησε στις 26.06.2002 σε υπογραφή προσυμφώνων για την εξαγορά ποσοστών σε δύο μη εισηγμένες εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας

ΕΛΛΤΕΧ - ΑΚΤΩΡ - ΤΕΒ: Συγχώνευση εταιριών

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ: Έγκριση σχέσης ανταλλαγής μετοχών

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Eγκρίθηκε η συγχώνευση

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ: Έγκριση οριστικού σχεδίου σύμβασης

ΕΡΓΑΣ: Ολοκλήρωση εξαγοράς της ΚΑΛΦΑΣ ΑΤΕ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ: Έγκριση οριστικού σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING: Συγχώνευση με Π. Leasing A.E.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πρόταση συγχώνευσης με ΕΤΕΒΑ

ΕΤΕΒΑ: Προς συγχώνευση με ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

v