Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΞΑΓΟΡΕΣ/ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

COCA COLA Ε. Ε. Ε.: Προς εξαγορά της ρουμανικής Dorna Apemin S.A.

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (”Coca-Cola Τρία Έψιλον”) ανακοινώνει την πρόθεσή της να εξαγοράσει - από κοινού με την The Coca-Cola Company (”TCCC”) - την πλειοψηφία των μετοχών της Ρουμανικής εταιρείας εμφιαλώσεως φυσικού ανθρακούχου μεταλλικού νερού με την επωνυμία Dorna Apemin S.A.

ΕΔΡΑΣΗ: Έγκριση συγχώνευσης με ΒΕΣ από υπ. Ανάπτυξης

Η εταιρία ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε στις 24-7-2002 τη συγχώνευση των εταιρειών ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. και ΒΕΣ Α.Ε., με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ: Έγκριση συγχώνευσης με ΕΛΤΕΧ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει ότι την 26.7.2002 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, η υπ’ αριθμ. Κ2-9301/26.7.2002 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της ΤΕΒ Α.Ε., από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε..

BETANET: Σύμβαση συγχώνευσης με Τεχνήμων, Εργομακεδονική, Ιόνιο Τεχνική και Λέων

Η εταιρεία BETANET ΑΒΕΕ, ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία κατά 100% με την επωνυμία ΕΚΑΤ – ΕΤΑΝ Α.Τ.Ε. στα πλαίσια της επανάκρισης των πτυχίων των τεχνικών εταιρειών σύμφωνα με το νόμο Ν.2940/2001 προέβη στα ακόλουθα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ: Έγκριση συγχώνευσης με ΤΕΒ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε μεταξύ άλλων, η συγχώνευση των εταιρειών ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε.” και ”ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

SEAFARM ΙΟΝΙΑΝ ΙΧΘ/ΓΕΙΕΣ: Εξαγορά της ΙXΘΥΟΤΕXΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε.

Η εταιρία SEAFARM ΙΟΝΙΑΝ ΙΧΘ/ΓΕΙΕΣ ΑΕ με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε η εξαγορά του 100% της εταιρίας ΙXΘΥΟΤΕXΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε.

NOTOS COM: Εκτός της διαδικασίας συγχώνευσης η CELATACO Α.Ε.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της εταιρίας NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ και των θυγατρικών της εταιριών αποφάσισαν την τροποποίηση της απόφασης σχετικά με τη συγχώνευση με απορρόφηση των CELATACO Α.Ε., VALMED Α.Ε. και Σ.Μ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΤΕΒ: Ημερομηνία έγκρισης της συγχώνευσης από το υπ. Ανάπτυξης

Ημερομηνία έγκρισης απο το Υπουργείο Ανάπτυξης αναμένει η ΤΕΒ προκειμένου να καθορίσει του μετόχους που θα δικαιούνται, τις νεοεκδοθησόμενες μετοχές της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΤΕΒ Α.Ε.

ΧΑΑ: Πληροφοριακό σημείωμα για συχγώνευση Ατλάντικ - Λαουτάρη

Πληροφορούμε το επενδυτικό κοινό ότι το Πληροφοριακό Δελτίο της εταιρίας ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕΕ για την συγχώνευση με απορρόφηση της ΓΑΛΗΝΟΣ Γ. ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Χ.Α.Α. www.ase.gr.

MARFIN COMM: Αγορά μετοχών

Η εταιρία MARFIN COMM Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: ”Σας ενημερώνουμε ότι την 18/7/2002 η εταιρία μας αγόρασε από τις ανώνυμες εταιρίες Mediteranean Capital S.A. και New Market Investors S.A. αντίστοιχα από 500 ανώνυμες μετοχές

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με την ΥΠΟΔΟΜΗ Α.Ε.

Γ. ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ: Συγχώνευση με απορρόφηση της ΛΑΝ- ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Συγχώνευση - Πτυχίο 7ης τάξης

ΓΕΚ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

ΣΕΛΟΝΤΑ: Eγκρίθηκε η συγχώνευση

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Με 51% στην Εμπορική Εκμισθώσεων

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Εξαγορά του 80% της σερβικής Kapital Banka AD/Beograd

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Περίληψη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΑΕΓΕΚ: Περίληψη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΑΤΕ: Συγχώνευση των ΑΤΕ-FINANCE & ΑΓΡΟΤΙΚΗ ASSET MANAGEMENT

v