Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΞΑΓΟΡΕΣ/ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΑΤΕΜΚΕ: Yπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης

Yπεγράφη η υπ΄ αριθμ. 21078/20-8-2002 σύμβαση συγχώνευσης της ΑΤΕΜΚΕ Α.Τ.Ε. με τις Εταιρίες ΑΤΤΙΚΑΤ Α.Τ.Ε. Σ.ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε., ΗΧΟΠΛΑΣΤ Α.Ε. και ΗΛΜΕΚ Α.Ε. με απορρόφησή τους από την ΑΤΤΙΚΑΤ Α.Τ.Ε.

ΑΤΤΙ-ΚΑΤ: Υπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης

Υπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης της εταιρίας ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ με τις εταιρίες ΑΤΕΜΚΕ ΑΤΕ, Σ.ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ, ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ και ΗΛΜΕΚ ΑΕ με απορρόφησή τους από την ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Aπορρόφηση του κατασκευαστικού κλάδου από Μοχλό

Η Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, ενέκρινε την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας και την με απορρόφηση συγχώνευσή του στην ΜΟΧΛΟΣ του ομίλου των εταιριών της.

ΕΚΤΕΡ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της Ηφαιστος και Αστρον

Εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση από την ΕΚΤΕΡ Α.Ε., των ανωνύμων εταιρειών ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΤΕ και ΑΣΤΡΟΝ ΑΤΕ., καθώς και το σχετικό κοινό σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.

ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ: Yπεγράφη η σύμβαση συγχώνευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την 19η Αυγούστου 2002, υπεγράφη η σύμβαση συγχώνευση της ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ με τις εταιρίες ΝΕΣΤΟΣ, ΤΕΜΑΚ, ΕΥΡΩΔΟΜΗ, Β. ΠΑΓΩΝΗΣ, Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΠΡΟΔΟΜΗ.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Εγκριση συγχωνεύσεων από ΘΟΛΟΣ

Το Δ.Σ. της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ γνωστοποιεί ότι ενεκρίθη από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, η διαδικασία της συγχωνεύσεως των μη εισηγμένων εταιριών ΘΟΛΟΣ, Ν.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΑΦΟΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΙ και ΑΚΡΙΤΑΣ.

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ: Με 100% στην Alpha Bank A.D. Skopje

Γνωστοποιείται από την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ, ότι εξαγόρασε στις 16/8/2002 το 16,41% του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank A.D. Skopje και τώρα κατέχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank A.D. Skopje.

ΑΤΤΙ-ΚΑΤ: Eγκριση του σχεδίου συγχώνευσης

Ανακοινώνεται από την Εταιρία ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 14/08/2002 ενέκρινε: 1) Το από 20/05/2002 καταρτισθέν και υπογραφέν σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης της Εταιρίας.

ΣΕΛΟΝΤΑ: Aπορρόφηση της εταιρίας Τρίτων

Ανακοινώνεται από την εταιρία, ότι η εταιρία ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ και η εταιρία ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ συγχωνεύονται με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

ΕΡΓΑΣ: Περίληψη σχεδίου συμβάσεως συγχωνεύσεως

Oι εταιρίες ΕΡΓΑΣ και Κάλφας δημοσιεύουν περίληψη του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, όπου η δεύτερη θα απορροφηθεί από την ΕΡΓΑΣ.

FRIGOGLASS: Aπορρόφηση θυγατρικής

ΣΙΔΕΝΟΡ: Περίληψη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

FORTHNET: Απόκτηση του 92,2% των μετοχών της Telemedicine Technologies

DATAMEDIA: Εξαγορά του 50% της Barkod A.S. από την Porcan Holding A.S.

ΑΛΤΕ: Εγκριση του σχεδίου συγχώνευσης

DATAMEDIA: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 50% της Barkod

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Ολοκλήρωση συμβατικού μέρους της συγχωνεύσεως

ΗΛΕΚΤΡΑ: Όροι σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ - ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ: Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

v