Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑ

ΕΤΜΑ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α., η εταιρία ΕΤΜΑ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: ”Ι. Όπως αναφέρεται και στο εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο της εταιρείας μας (σελ. 24), τα αντληθέντα κεφάλαια από την αύξηση του μ.κ.

ALFA ALFA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α., η εταιρία ALFA ALFA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. διευκρινίζει τα ακόλουθα: ”A) Διάθεση κονδυλίου 171 εκατ.δρχ. ή 501,8 χιλ.Ευρώ για δαπάνες εξαγορών.

ΔΟΛ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α., η εταιρία ΔΟΛ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα κάτωθι: ”Η διάθεση των κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μας

ΓΕΝΕΡ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Έχουν ολοκληρωθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 487 εκατομ. δρχ., έναντι 600 εκατομ. δρχ. που είχαν αρχικά προβλεβθεί, λόγω καθυστέρησης ανάθεσης νέων έργων.

ΗΛΕΚΤΡΑ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Από το σύνολο των 18,5 δισ. δρχ. που αντλήθηκαν κατά την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με σκοπό την κατά 100% εξαγορά της ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, 15,4 δισ. δρχ. δεν διατέθηκε αλλά θα διατεθεί ολοκληρωθεί εντός του 2002.

ΒΙΟΣΩΛ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α

Η καθυστέρηση της επένδυσης της ΒΙΟΣΩΛ οφείλεται κυρίως στο ότι η βασική παραγωγική γραμμή κατασκευής θερμαντικών σωμάτων πάνελ κατασκευάστηκε βάση ειδικής παραγγελίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Στην ίδρυση με καταβολή μετρητών στις: ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ, NEW MILLENIUM INVESTMENTS ΑΕΕΧ, ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ, έχει συμμετάσχει η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ, ενώ στις ΑΤΕ FINANCE και ΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ συμμετείχε και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ΑΤΕ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α

Η ίδρυση των Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου και Επιχειρηματικών Συμμετοχών εξακολουθεί να παραμένει στόχος της Τράπεζας, δεδομένου ότι ισχύουν ακόμα οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε η ίδρυσή τους.

YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Τα δικαιώματά επί των σημάτων DYNAMIX και DYNAMIX PRO εξαγόρασε η Yalco όπως διευκρινίζει η εταιρεία σε επιστολή της προς το ΧΑΑ, ενώ για την απορροφούμενη VELLIFEST επενδύθηκαν 64.922.000 δρχ.

ALFA ALFA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. και σε συνέχεια της από 08/07/2002 ανακοίνωσης της Εταιρίας ALFA ALFA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ σχετικά με την πώληση από την θυγατρική της Alfa SmartParks οκτώ θεματικών πάρκων

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

ΕΡΜΗΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΕΞΕΛΙΞΗ: Απάντηση σε επιστολές του Χ.Α.Α.

ΑΤΕΡΜΩΝ: Διευκρινίσεις για τα αποτελέσματα φορολογικού ελέγχου

ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ: Διευκρινίσεις για αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από μετόχους

ETBA LEASING: Διευκρινίσεις για την αναμόρφωση του ισολογισμού χρήσης 2001

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Διευκρινίσεις για τη μη διεκδίκηση πτυχίου Ζ' Τάξης

v