Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑ

STABILTON: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Η εταιρία STABILTON ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. αναφέρει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το δελτίου τύπου της εταιρίας με ημερομηνία 5/9/2002 και σε απάντηση των σχετικών ερωτήσεων.

SPIDER: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α. η εταιρία SPIDER ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ν. ΠΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α., διευκρινίζει κάποια στοιχεία σχετικά με το ποσοστό συμμετοχής της στη στη SPIDER ROMANIA SRL.

STABILTON: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της επιστολής του Χ.Α. η εταιρία γνωστοποιεί ότι η περιουσιακή και οικονομική κατάσταση της εισηγμένης εταιρίας STABILTON Α.Ε. δεν επηρεάζεται από τα προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού TEMPO.

ΙΝΤΕΡΣΑΤ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α., η εταιρία ΙΝΤΕΡΣΑΤ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα σε σχέση με την εξαγγελθείσα πρόθεση του Δ.Σ. για συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών SEVEN ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ και GRAPES HELLAS ΑΕ.

ΗΛΕΚΤΡΑ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. ενημερώνει ότι η χρηματοδότηση της αγοράς των ακινήτων (προσύμφωνα αγοραπωλησίας) από την θυγατρική της εταιρία θα γίνει με τραπεζικό δανεισμό.

ΑΛΤΕ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σχετικά με την επίδραση της ματαίωσης του Έργου ”Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης” μετά από σχετική απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στα οικονομικά μεγέθη της Εταιρίας, γνωστοποιείται ότι δεν υπάρχουν έως σήμερα ούτε συνέπειες, ούτε οικονομική ζημία από τη ματαίωση του σχετικού έργου.

INFORMATICS: Απάντηση σε επιστολή του ΧΑΑ

Σε επιστολή του Χ.Α.Α., σχετικά με την άνοδο της τιμής της μετοχής της εταιρίας INFORMATICS H/Y A.E.B.E., η εταιρία INFORMATICS H/Y A.E.B.E. απαντά με επιστολή της προς το Χ.Α.Α.

STABILTON: Απάντηση σε επιστολή του ΧΑΑ

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α., η εταιρία STABILTON ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα εξής: ”Όπως πρέπει να γνωρίζετε βασική δραστηριότητα της εταιρία μας είναι η αξιοποίηση ακινήτων.

STABILTON: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. η εταιρία STABILTON Α.Ε., με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα σε σχέση με την υποχρέωση της Α.Ε. ΠΕΛΟΠΙΑ να καλύψει την απαίτηση προς την εταιρία για την προκαταβολή των 2,7 δις. που δεν έχει επιστραφεί.

STABILTON: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. η εταιρία STABILTON Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: ”Σε απάντηση των επιστολών σας και αναφορικά με τα διάφορα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την πρόσφατη Γενική μας Συνέλευση θέλουμε να σας τονίσουμε κατηγορηματικά τα ακόλουθα

ΛΑΝΑΚΑΜ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΙΠΠΟΤΟΥΡ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΜΕΤΚΑ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α.

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.Α

Μ. Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ: Απάντηση σε επιστολή του X.Α.Α.

v