Τα τελευταία όπλα στη μάχη Χίλαρι-Τραμπ

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο υποψηφίων και ο ρόλος-κλειδί των ισπανόφωνων για την τελική επικράτηση. Κερδίζει έδαφος στις τάξεις των λευκών ο Τραμπ, ενώ δοκιμάζονται τα ποσοστά της Κλίντον στους Αφροαμερικανούς.

O Ντόναλντ Τράμπ μειώνει τη διαφορά από τη Χίλαρι Κλίντον τις τελευταίες ημέρες και τα δύο στρατόπεδα ρίχνουν στη μάχη τα μεγάλα τους όπλα.

Τα χτυπήματα είναι πάνω αλλά και… κάτω από τη ζώνη. «Θα είναι πιθανότατα υπό έρευνα για πολλά πολλά χρόνια, καταγγέλλει ο Τραμπ, στη σκιά της έρευνας του FBI για τα emails της Χίλαρι, μεταδίδει ο Neil Munshi.

«Πλήρωσε τους φόρους του;» αναρωτιέται η Κλίντον. «Οι Αμερικανοί πρέπει να ξέρουν αν πλήρωσε πέναλτι για παράβαση του νόμου».

Όπως φαίνεται πάντως ο Τραμπ κερδίζει έδαφος στις τάξεις των λευκών ψηφοφόρων, ενώ η Κλίντον δεν πηγαίνει καλά στις τάξεις των μαύρων, όπου οι δημοκρατικοί δεν μπορούν να πιάσουν τα ιστορικά ποσοστά που συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές με τον Αφροαμερικανό Ομπάμα.

Η Χίλαρι κερδίζει, όμως, στις δημοσκοπήσεις και το εάν θα πάρει τη μάχη ίσως είναι αποτέλεσμα της εμφάνισης των ισπανόφωνων στις κάλπες. 

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v