Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Sec: Με 36,7% έτρεξαν τα κέρδη του FT 20

Αύξηση 36,7% σημείωσαν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη εννεαμήνου των εταιριών του FTSE 20, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurobank Securities. Τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη του Mid 40 ενισχύθηκαν κατά 15,6%. Δείτε το αναλυτικό αρχείο.

Eurobank Sec: Με 36,7% έτρεξαν τα κέρδη του FT 20
Αύξηση 36,7% σημείωσαν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη εννεαμήνου των εταιριών του FTSE 20, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Eurobank Securities*.

Tα προ φόρων κέρδη εννεαμήνου των εισηγμένων στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκαν κατά 23,5%, ενώ τα EBITDA κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του 5%. Αύξηση 15% σημείωσε ο κύκλος εργασιών τους σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Περνώντας στη μεσαία κεφαλαιοποίηση τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη των εταιριών του Mid 40 αυξήθηκαν κατά 15,6%, ενώ τα προ φόρων κέρδη κατά 19,8%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurobank Sec. τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη των εισηγμένων στη υψηλή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση (FTSE 20, Mid 40) ενισχύθηκαν κατά 33% και ο κύκλος εργασιών τους κατά 11%.

Σε ό,τι αφορά τις εταιρίες του δείκτη EPSI – 50 τα προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη αυξήθηκαν κατά 3,2% και ο κύκλος εργασιών τους ενισχύθηκε κατά 2%. Τα προ φόρων κέρδη των εταιριών στο διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2005 αυξήθηκαν κατά 4,8%.

Oπως αναφέρει η Eurobank Sec. τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη του large cap κατέγραψαν αύξηση της τάξεως του 32,5% και ο κύκλος εργασιών τους ενισχύθηκε κατά 11%.

* Τα πλήρη αναλυτικά στοιχεία της Eurobank Sec. δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v