Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και εγένετο... In2life!

Το euro2day απέκτησε έναν ακόμη σκοπό. Να ομορφύνει τη ζωή μας μ’ ένα ηλεκτρονικό ”ένθετο” περιοδικό, που συνδυάζει... Εντέχνως την Τέρψη, τις Επιθυμίες και την ανάγκη για Απόδραση από την καθημερινότητα με την αναζήτηση της Ευεξίας.

Και εγένετο... In2life!
Το euro2day απέκτησε έναν ακόμη σκοπό. Να ομορφύνει τη ζωή μας με ένα ηλεκτρονικό ”ένθετο” περιοδικό, που συνδυάζει... Εντέχνως την Τέρψη, τις Επιθυμίες και την ανάγκη για Απόδραση από την καθημερινότητα με την αναζήτηση της Ευεξίας.

Εσείς άλλωστε, οι αναγνώστες μας, στη δημοσκόπηση που έκανε το euro2day λίγο πριν από το καλοκαίρι προτιμήσατε κατά συντριπτική πλειοψηφία την κάλυψη θεμάτων που έχουν σχέση με τα ταξίδια, τη διασκέδαση, το fitness και την ευεξία, το αυτοκίνητο, τα gadgets, την τεχνολογία, αλλά και την τέχνη.

Στόχος μας, να προσφέρουμε πληροφόρηση, επιλεγμένες προτάσεις και ιδέες για καλύτερη ποιότητα ζωής, με την ίδια εγκυρότητα στην ενημέρωση, αλλά και την αντικειμενική και ξεκάθαρη άποψη που καταξίωσαν το euro2day.



Δεν σκοπεύουμε να τα βρίσκουμε όλα... ωραία (υπάρχει άλλωστε και το ”αδελφάκι” του ”Χαμαιλέοντα”, ο ”Ιοβόλος”...), αλλά να σας ενημερώνουμε αντικειμενικά, κάνοντας ακόμη και σκληρή κριτική, όπου θεωρούμε ότι απαιτείται.

Το in2life (που πολύ σύντομα θα αποκτήσει και το δικό του… εξώφυλλο στη διεύθυνση www.in2life.gr) ξεκινάει την πορεία του με το ίδιο μεράκι με το οποίο δημιουργήσαμε πριν από τρεισήμισι χρόνια το euro2day.gr, αλλά και το ίδιο κριτήριο: τον αναγνώστη και τις επιθυμίες του.

Ελπίζουμε η προσπάθεια να σας ικανοποιήσει.

Euro2day

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v