Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Ανοδικά στεγαστικά - καταναλωτικά σε 9μηνο

Αυξημένα είναι τα υπόλοιπα των στεγαστικών και των καταναλωτικών δανείων της Alpha Bank στο εννεάμηνο του 2005 έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος, όπως προέκυψε από την πρόσφατη παρουσίαση της τράπεζας σε θεσμικούς επενδυτές.

Alpha: Ανοδικά στεγαστικά - καταναλωτικά σε 9μηνο
Αύξηση των υπολοίπων των στεγαστικών και των καταναλωτικών δανείων εμφάνισε η Alpha Bank τον Σεπτέμβριο του 2005 έναντι του Σεπτεμβρίου του 2004.

Αυτό προέκυψε κατά την πρόσφατη παρουσίαση της τράπεζας σε θεσμικούς επενδυτές. Αναλυτικά, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Analysis, τα υπόλοιπα στεγαστικών δανείων έφτασαν τα 6,1δισ. ευρώ από 4,5 δισ. τον Σεπτέµβριο του 2004 (αύξηση 35,6%), ενώ τα υπόλοιπα καταναλωτικών τον ίδιο µήνα έφτασαν τα 2,6 δισ. ευρώ από 1,7 δισ. ευρώ τον Σεπτέµβριο του 2004 (αύξηση πάνω από 50%).

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η πορεία είναι σύµφωνη µε τους στόχους που είχε αναφέρει η διοίκηση στην αρχή του χρόνου για αύξηση στα στεγαστικά πάνω από 30% και στα καταναλωτικά πάνω από 50%.

Οι εκτιμήσεις της Marfin κάνουν λόγο για υπόλοιπα στεγαστικών έως τα 6,3 δισ. ευρώ και για υπόλοιπα καταναλωτικών έως τα 2,8 δισ. ”Η πορεία µέχρι τώρα είναι σύµφωνη µε τις προβλέψεις µας, ενώ αν το τελευταίο τρίµηνο είναι πιο δυνατό ενδεχοµένως ο όµιλος να ξεπεράσει ελαφρώς τις προβλέψεις µας µέχρι το τέλος του έτους”, αναφέρει η Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v