Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημέρωση και παρανοήσεις

Μερικές φορές το πάθος και η σπουδή για έγκαιρη ενημέρωση δημιουργούν παρανοήσεις. Μια τέτοια περίπτωση παρουσιάστηκε με τον όμιλο της EFG Eurobank.

Μερικές φορές το πάθος και η σπουδή για έγκαιρη ενημέρωση δημιουργούν παρανοήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση παρουσιάστηκε με τον όμιλο της EFG Eurobank, ειδικότερα δε με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στη στήλη Εγερτήριο του euro2day.gr στις 27.10.2004 και αφορούσε το Αμοιβαίο Κεφάλαιο ”EUROBANK MIDCAP PRIVATE SECTOR 50 ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ”.

Η όλη πορεία του εν λόγω Αμοιβαίου από της ιδρύσεώς του και η αποδοχή της οποίας έχει τύχει από το επενδυτικό κοινό και τους ειδικούς της αγοράς αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο επενδυτικό προϊόν.

Θεωρούμε ότι με τη Eurobank, όπως και με κάθε άλλο υγιή και ενεργό παράγοντα του χώρου, πρέπει να έχουμε τον ίδιο στόχο, που είναι η εύρυθμη και επωφελής για όλους τους συμμετέχοντες λειτουργία της χρηματοοικονομικής αγοράς.

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος χρηματοοικονομικός όμιλος είναι από τους μεγαλύτερους, εγκυρότερους και δυναμικότερους της χώρας, και έχει πολλά να επιδείξει. Ουδείς, ημών περιλαμβανομένων, το αμφισβητεί αυτό.

Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, η παρεξήγηση, συμπεριλαμβανομένης της νομικής προεκτάσεως, λύθηκε. Είμαστε ως εκ τούτου βέβαιοι για την περαιτέρω αρμονική συνεργασία μας με τον όμιλο, στο πλαίσιο της ορθής και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, τόσο για τις δραστηριότητές του, όσο και για γενικότερα θέματα της αγοράς και των θεσμών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v