Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήγασος: Μόλις το 26% έχει δημοσιεύσει τα τρίμηνα

Απογοητευτικοί παραμένουν οι ρυθμοί δημοσίευσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου 2005 των εισηγμένων, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Πήγασος μία ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας μόλις 138 εταιρίες, ήτοι το 26% του συνόλου, έχουν προβεί στη δημοσίευση των ισολογισμών. Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.

Πήγασος: Μόλις το 26% έχει δημοσιεύσει τα τρίμηνα
Απογοητευτικοί παραμένουν οι ρυθμοί δημοσίευσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου 2005 των εισηγμένων, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Πήγασος μία ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας μόλις 138 εταιρίες, ήτοι το 26% του συνόλου, έχουν προβεί στη δημοσίευση των ισολογισμών.

Πάντως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που επεξεργάσθηκε ο Μάνος Χατζηδάκης, υπεύθυνος επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, τα κέρδη προ φόρων του συνόλου των εταιριών που δημοσίευσαν τα μεγέθη τριμήνου σημειώνουν αύξηση 26,3%, ενώ ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 13%.

Eιδικότερα, με βάση τα στοιχεία, τα κέρδη προ φόρων 6 τραπεζών και συγκεκριμένα της Αγροτικής, της Alpha Bank, της Γενικής, της Eurobank, της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και της Τράπεζας Πειραιώς, ενισχύθηκαν 60,9% στο α΄ τρίμηνο του 2005 έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v