Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήγασος: Τι δείχνουν τα τρίμηνα 90 εισηγμένων

Πενιχρή είναι η εικόνα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του 2005 με βάση τα ΔΛΠ, παρά την παράταση κατά ένα μήνα που έδωσαν οι αρχές, αλλά και αυτήν των 15 επιπλέον ημερών που αναμένεται να δοθεί για τις τράπεζες. Κατεβάστε το αρχείο.

Πήγασος: Τι δείχνουν τα τρίμηνα 90 εισηγμένων
Πενιχρή είναι η εικόνα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του 2005 με βάση τα ΔΛΠ, παρά την παράταση κατά ένα μήνα που έδωσαν οι αρχές, αλλά και αυτήν των 15 επιπλέον ημερών που αναμένεται να δοθεί για τις τράπεζες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο Μάνος Χατζηδάκης, υπεύθυνος επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, μόλις 90 εισηγμένες (26% του συνόλου) έχουν δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2005.

Ξεχωρίζουν οι τράπεζες Αγροτική, Γενική, Eurobank, Πειραιώς και Κύπρου, ενώ απομένει η ανακοίνωση των τριμήνων από Εθνική, Alpha Bank, Εμπορική και Εγνατία.

Η εικόνα, σύμφωνα με τον Μάνο Χατζηδάκη είναι μικτή, ενώ στα κέρδη προ φόρων (γενικό σύνολο) καταγράφεται αύξηση 28% έναντι αύξησης 14,2% στο κύκλο εργασιών σε σχέση με την αντίστοιχη περισινή περίοδο.

* Το αρχείο με τα συγκεντρωτικά στοιχεία α’ τριμήνου 2005 της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v