Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τις Επενδυτικές

Έντυπο - οδηγό για τον τρόπο λειτουργίας, τις ορολογίες και τα χαρακτηριστικά του κλάδου των ΕΕΧ εκπόνησε η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Μάθετε για τον υπολογισμό της εσωτερικής αξίας της μετοχής, του discount και του premium, εμπλουτισμένα με παραδείγματα

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τις Επενδυτικές
Εντυπο - οδηγό για τα χαρακτηριστικά του κλάδου των εταιριών επενδύσεων χαρτοφυλακίου (Ε.Ε.Χ.) έχει εκπονήσει και καταχωρήσει στη Βάση Δεδομένων της η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειάς της να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει ο θεσμός των Ε.Ε.Χ.

Στο έντυπο εμπεριέχονται όλα τα χαρακτηριστικά, ο τρόπος λειτουργίας και οι ορολογίες που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το θεσμό των εταιριών επενδύσεων χαρτοφυλακίου (ΕΕΧ).

Συγκεκριμένα, μεταξύ των θεμάτων που αναλύονται στο ενημερωτικό είναι ο υπολογισμός της εσωτερικής αξίας της μετοχής και ο υπολογισμός του discount και του premium, εμπλουτισμένο με παραδείγματα.

Επίσης, γίνεται εκτενής αναφορά για τις διαφορές και της ομοιότητες της λειτουργίας του θεσμού των ΕΕΧ με τα αμοιβαία κεφάλαια.

* Το πλήρες κείμενο της μελέτης δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v