Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επτά νέα και... ωραία καλοκαιρινά μπαράκια

Αντιμετωπίζουμε τον καύσωνα με δροσερά ποτά και επισκεπτόμαστε επτά νέα και πολλά υποσχόμενα μπαράκια στους δρόμους της πόλης

  • Του Νικόλα Γεωργιακώδη
Επτά νέα και... ωραία καλοκαιρινά μπαράκια

Οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού επιτάσσουν δροσερά ποτά σε αυλές και ταράτσες και – ζωή να έχουν – οι επιλογές που έχουμε για να τα απολαύσουμε είναι εκατοντάδες στην πόλη. Πλην αυτών όμως, μπόλικες νέες και καλοκαιρινές αφίξεις υπόσχονται να μας αφήσουν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις παρά το... μικρό της ηλικίας τους.

Μπαράκια σε ταράτσες, καλοκαιρινές οάσεις δροσιάς, bar clubs με χορευτική διάθεση και cocktail bars που το... ψάχνουν μας προκαλούν για καλοκαιρινά νυχτοπερπατήματα. Και φυσικά ενδίδουμε.

Hope Bar

«Δροσερή» άφιξη στην ούτως η άλλως δροσερή περιοχή των Βορείων Προαστίων, το Hope Bar διαμόρφωσε ιδανικά έναν αίθριο χώρο στην καρδιά της Κηφισιάς, πρόσθεσε δέντρα και γκαζόν και κατάφερε να φτιάξει ατμόσφαιρα 100% καλοκαιρινή. Το Hope δίνει... ελπίδα εν μέσω καύσωνα καθημερινά από τις 11 το πρωί με χαλαρό καφεδάκι (σύντομα θα προσθέσουν και βάφλες), ενώ το βράδυ σειρά παίρνει η μπάρα, η οποία δημιουργεί παραπάνω από 30 signature cocktails για κάθε γούστο: Crazy Mozart με ρούμι, λικέρ λευκής σοκολάτας, βανίλια και καρύδα, Pure Hope με βότκα, κουφοξυλιά, lime και πράσινο μήλο και Lisa Banana με μαστίχα σχίνος, lime, passion fruit, μπανάνα και μέλι είναι μερικά μόνο από εκείνα που ξεχωρίσαμε. Οι τιμές τους ξεκινούν από 9€.

White Noise

Aυτή η μικρή - αλλά θαυματουργή - ταράτσα στο Γκάζι μπορεί να μην απολαμβάνει εντυπωσιακή θέα, είναι όμως δροσερή και ατμοσφαιρική. Πιάστε θέση στα όμορφα ξύλινα παγκάκια της, ή στα ψηλά σκαμπό στις μπάρες, και απολαύστε ποτά στα 5-6€ και τα κοκτέιλ στα 6€ ακούγοντας ωραίες μουσικές, οι οποίες συχνά κινούνται γύρω από έναν θεματικό άξονα, με ιδιαίτερη αδυναμία στον κινηματογράφο –πρόσφατα πετύχαμε βραδιά με soundtrack από ταινίες του Ταραντίνο. 

* Διαβάστε περισσότερα στο in2life.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v