Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

10 χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα

Οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας ντύνονται στα γιορτινά τους και μας προσκαλούν να εξερευνήσουμε τα χωριά του Άι Βασίλη και τα χριστουγεννιάτικα πάρκα τους. Τα δέκα ωραιότερα θεματικά πάρκα της χώρας.

10 χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα

Ξωτικά, στολίδια, Άι Βασίληδες, παιχνίδια, μουσικές, πάρτι... Όλη η Ελλάδα ντύνεται στα γιορτινά της για χάρη των παιδιών και οι μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις στήνουν θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα και «χωριά του Άι Βασίλη» για να ζήσουμε παραμυθένιες οικογενειακές στιγμές. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε τα δέκα ωραιότερα και μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας και σας δίνουμε ραντεβού... κάτω από τη φάτνη.

*Αθήνα
Οι λιλιπούτειοι Αθηναίοι έχουν πολλούς λόγους να χαίρονται κατά τη διάρκεια των γιορτών, καθώς στην πόλη λειτουργούν περισσότερα του ενός χωριά του Άι Βασίλη, στα οποία οι δράσεις δεν σταματούν καθόλου, από το πρωί ως αργά το βράδυ.

-Santa Klaus Kingdom

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, η αχανής έκταση των 13.000 τ.μ. στην Παιανία θα φιλοξενεί 40 παιχνίδια, επισκέπτες ντυμένους ξωτικά για... ρεκόρ Γκίνες στις 20 Δεκεμβρίου, τεχνητή πίστα σκι και snowboard, παγοπίστα, δραστηριότητες, μαγειρικές εκπλήξεις, δημιουργικά εργαστήρια και πολλές ακόμα δράσεις.

Καθημερινά ως τις 2/1 από τις 10.00 ως τις 22.00, MEC Παιανίας, προπώληση 4€ για γονείς και 10€ για παιδιά.

-Christmas World

Ένα μεγάλο εντυπωσιακό παγοδρόμιο, το αγαπημένο σε όλους καρουζέλ, φουσκωτά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, το χωριό του Άι Βασίλη, καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το «Christmas world» στο Metropolitan Expo.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Ως τις 20/12, κάθε Παρασκευή (16.00-22.00), Σάββατο και Κυριακή (10.00-22.00) και από 20 ως 31/12 καθημερινά 10.00-22.00, γενική είσοδος 3€, με αγορά κουπονιών για συμμετοχή στα παιχνίδια

-Christmas Factory

Και φέτος η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων βάζει τα καλά της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους παρέα με τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά του. Ένα δάσος από 500 έλατα, εργαστήρια, καρουζέλ, ρόδα, οικολογικό τρενάκι, παραστάσεις, συναυλίες, διαδρομές πάνω σε πάγο και παιδικές δράσεις θα μεταμορφώσουν την Τεχνόπολη σε Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο.

Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, 6/12-6/1 από τις 10.00 ως τις 22.00, είσοδος 4€

* Ο Αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη

Πέρα από τη «χριστουγεννιάτικη αγορά» που παραδοσιακά στήνεται στην πλατεία Αριστοτέλους, από την παραλία μέχρι και πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, φέτος η καρδιά των γιορτών χτυπά στον χώρο της ΔΕΘ, όπου έχει στηθεί ο «Αστερόκοσμος». Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα επιδοθούν σε βόλτες με το τρενάκι, δημιουργικά εργαστήρια, αγορές σε Bazaar, θέαμα σε 3D walls, παγοδρομίες, επισκέψεις στο λούνα παρκ, το σπίτι του Άι Βασίλη, την εξιστόρηση της ιστορίας της Γέννησης και φυσικά άφθονες συναυλίες στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή.

ΔΕΘ, ως 6/1, μέχρι τις 20/12: Καθημερινές 17.00-23.00, Σαββατοκύριακα 11.00-23.00, από 21/12 ως 6/1 καθημερινά 11.00-23.00, είσοδος 7€, που περιλαμβάνει όλες τις δράσεις, είσοδος για παιδιά ως 1 μέτρο(!) δωρεάν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό θέμα του in2life.gr

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v