Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχαιρετισμός στους παικταράδες!

Το σημερινό ”Εγερτήριο” είναι το τελευταίο που διαβάζετε διά χειρός μου. Αν και δεν συνηθίζεται ο συντάκτης να γράφει σε πρώτο πρόσωπο, στην προκειμένη περίπτωση θα μου επιτρέψετε σήμερα να παραβιάσω τους κανόνες. Επειδή η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ των αναγνωστών και της στήλης είναι προσωπική. Σε κάθε περίπτωση, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου για την καθημερινή σας ανταπόκριση. Εγώ, τουλάχιστον, δεν πέρασα άσχημα!

Αποχαιρετισμός στους παικταράδες!
Το σημερινό ”Εγερτήριο” είναι το τελευταίο που διαβάζετε διά χειρός μου. Αν και δεν συνηθίζεται ο συντάκτης να γράφει σε πρώτο πρόσωπο, στην προκειμένη περίπτωση θα μου επιτρέψετε σήμερα να παραβιάσω τους κανόνες.

Επειδή η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ των αναγνωστών και της στήλης είναι προσωπική. Σε κάθε περίπτωση, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου για την καθημερινή σας ανταπόκριση. Εγώ, τουλάχιστον, δεν πέρασα άσχημα!

Κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας επειδή πρέπει να τα κάνουμε. Δουλεύουμε γιατί πρέπει να αποκτήσουμε εισοδήματα. Σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι μας γιατί πρέπει να πάμε στη δουλειά μας.

Τα πρέπει είναι συνήθως τόσα πολλά που μας πνίγουν. Μοιάζουν με τσουβάλια άμμου που μας έχουν καταπλακώσει. Το ”Εγερτήριο” ήταν κάτι διαφορετικό στα 22 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Δεν ήταν ένα ακόμη πρέπει. Το κέφι μας κάναμε και το ευχαριστηθήκαμε!

Τι το καλύτερο, όταν η δουλειά συνδυάζεται με το κέφι ενός ανθρώπου ή, αλλιώς, όταν κάποιος κάνει τη δουλειά του με κέφι. Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τόσο σε εσάς για την ανταπόκρισή σας, όσο και στο μέσο για την τόλμη του να αφήσει κάποιον να κινηθεί ”έξω από τις γραμμές”.

Αποχωρώ από την Αμάλθεια Εκδοτική έπειτα από 8 χρόνια. Ήταν Μάρτιος του 1998 όταν βγάζαμε το πρώτο φύλλο του Μετόχου. Και θυμάμαι την αγωνία όλων μας την πρώτη μέρα, όταν ένα black out της ΔΕΗ μας έκανε να χάσουμε τον ύπνο μας.

Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν πάντοτε μεγάλο κόπο στη δημιουργία τους. Μεγάλο κόπο, πολύ άγχος και ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο.

Έπειτα από 8 χρόνια η Αμάλθεια Εκδοτική δεν είναι μόνο ο Μέτοχος. Στην πορεία προστέθηκε το euro2day.gr και στο μέλλον ποιος ξέρει τι ακόμη. Εύχομαι στην εκδοτική ομάδα και στους εργαζόμενους στην Αμάλθεια ό,τι το καλύτερο.

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση...

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v