Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μεγάλη ξεφτίλα!

Οι κύριοι βουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι δεν γνώριζαν σε ποιανού το πάρτι συμμετείχαν. Παραδέχονται οι άνθρωποι ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, αν και διεκδικούν την εξουσία με την ψήφο μας! Ο κύριος διευθυντής της φυλακής που συμμετείχε κι αυτός στο πάρτι του ανθρώπου που λίγες μόλις μέρες νωρίτερα ”φιλοξενούσε” στο ίδρυμά του, δεν ήξερε; Ούτε κι αυτός; Για να μην έχουν απορίες οι αρχηγοί των κομμάτων για το πώς ακριβώς γίνεται το ”παιγνίδι”...

Η μεγάλη ξεφτίλα!
Οι κύριοι βουλευτές, νομάρχες και δήμαρχοι δεν γνώριζαν σε ποιανού το πάρτι συμμετείχαν. Παραδέχονται οι άνθρωποι ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, αν και διεκδικούν την εξουσία με την ψήφο μας!

Ο κύριος διευθυντής της φυλακής που συμμετείχε κι αυτός στο πάρτι του ανθρώπου που λίγες μόλις μέρες νωρίτερα ”φιλοξενούσε” στο ίδρυμά του, δεν ήξερε; Ούτε κι αυτός; Για να μην έχουν απορίες οι αρχηγοί των κομμάτων για το πώς ακριβώς γίνεται το ”παιγνίδι”...

”Στην Ελλάδα δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις δουλειές. Μόνο για διακοπές”! Αυτή είναι η αίσθηση που κυριαρχεί στον υγιή επιχειρηματικό κόσμο. Σε εκείνους που έχουν μάθει να επενδύουν, να δουλεύουν και να κερδίζουν.

Δεν έχουν καταλήξει τυχαία σε αυτή τη διαπίστωση. Είναι αδύνατον να συναγωνιστούν στα ίσια τους ”επιχειρηματίες” της διαπλοκής. Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, πιστό αντίγραφο της μαφίας του Σικάγου.

Εδώ και χρόνια, για παράδειγμα, αναζητούν τα τσοντοκάναλα και δήθεν δεν τα... βρίσκουν για να τα κλείσουν! Ένας άξιος δημόσιος λειτουργός από τη Λάρισα, εισαγγελέας, έκανε το μεγάλο βήμα και κινήθηκε σχετικά, αλλά δεν μπόρεσε, τελικά, να εφαρμόσει τον νόμο. Διότι οι κύριοι αυτοί έχουν ισχυρούς προστάτες.

Ο κ. Καραμανλής άργησε πολύ να πετάξει έξω από την κυβέρνηση τον πρώην εφοριακό και νυν βουλευτή. Όχι επειδή κατά ανάγκη ο κ. Ρεγκούζας ήταν ”διαπλεκόμενος”, αλλά διότι ακόμη και η ”αφέλεια” έχει το τίμημά της.

Κι ο κ. Ρεγκούζας έκανε πολλά λάθη πριν απ’ αυτό...

Το αστείο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάνε και οι ”άλλοι”! Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα! Λες και έχουν περάσει δεκαετίες και έχουμε όλοι μας ξεχάσει...

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Υ.Γ. Για το θέμα του ”μεγάλου κόλπου” των πιστωτικών καρτών, για το οποίο γράψαμε πρόσφατα, έχει ήδη γίνει επερώτηση στη Βουλή από έξι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Το γράφουμε, επειδή έχουμε πολλά σχετικά ερωτήματα από αναγνώστες...


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v