Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι λένε τα άστρα για τις αγορές!

Αστρολόγος που ασχολείται συστηματικά με τις αγορές, μας πληροφόρησε ότι από τη 16η του μηνός εισήλθαμε στη διπλή σύνοδο του Ουρανού και του Άρη. Όσες φορές έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν, παρατηρήθηκαν μεγάλες διακυμάνσεις στις χρηματιστηριακές αγορές. Αγαπητοί traders, ακονίστε τα μαχαίρια σας. Αν τα άστρα έχουν δίκιο, μας περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου!

Τι λένε τα άστρα για τις αγορές!
Αστρολόγος που ασχολείται συστηματικά με τις αγορές μας πληροφόρησε ότι από τη 16η του μηνός εισήλθαμε στη διπλή σύνοδο του Ουρανού και του Άρη.

Όσες φορές έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν, είχε ως συνέπεια να παρατηρηθούν μεγάλες διακυμάνσεις στις χρηματιστηριακές αγορές.

Αγαπητοί traders, ακονίστε τα μαχαίρια σας. Αν τα άστρα έχουν δίκιο, μας περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου!

Μία σοβαρή στήλη, όπως είναι το Εγερτήριο, είναι δυνατόν να ασχολείται με την αστρολογία; Αγαπητοί φίλοι, εμείς δεν έχουμε προκαταλήψεις. Και με την αστρολογία θα ασχοληθούμε. Και με το φλιτζάνι του καφέ και με τα οστά των ζώων.

Αρκεί να βρούμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας βασανίζουν καθημερινά σε σχέση με την πορεία των αγορών. Έτσι ώστε να ησυχάσει το μυαλό μας και να μην βασανίζεται.

Εκτός και αν πιστεύετε ότι οι διάφορες άλλες μέθοδοι πρόβλεψης είναι περισσότεροι αξιόπιστες! Ας πούμε η τεχνική ανάλυση. Και οι μεν (οι αστρολόγοι) και οι δε (οι τεχνικοί αναλυτές) τραβούν γραμμές και βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Ξέρω ότι ειδικά οι τεχνικοί αναλυτές θα γίνουν έξαλλοι με αυτόν τον συσχετισμό που επιχειρούμε, αλλά θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι οι αστρολόγοι στην αρχαιότητα ήσαν σεβαστά πρόσωπα και ότι θα πρέπει να τιμούμε τους προγόνους μας και τις παραδόσεις μας.

Γραμμές, λοιπόν, τραβάνε και οι μεν και οι δε. Οι γραμμές είναι κάτι ανάλογο με τα φύλλα που μασούσε η Πυθία στους Δελφούς. Άλλαξαν, βλέπετε, οι εποχές και ήρθε ο εκσυγχρονισμός...

Ο φίλος μας ο αστρολόγος, λοιπόν, υποστηρίζει ότι οι χρηματιστηριακές αγορές έχουν εισέλθει σε περίοδο μεγάλων διακυμάνσεων. Με άλλα λόγια; Η χαρά του trader!

Η αλήθεια είναι ότι οι χρηματιστηριακές αγορές δείχνουν να είναι νευρικές. Να μην έχουν κατεύθυνση. Κι αν υπάρξουν μεγάλες διακυμάνσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι ορθολογιστές θα υποστηρίξουν (και ορθώς) ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από μία πραγματικά καλή διετία για τις αγορές.

Ο αστρολόγος, όμως, επιμένει! Από τον νέο χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε σχετική ”ηρεμία”. Στο μεταξύ θα βιώσουμε μεγάλες συγκινήσεις.

Όταν φύγουμε από τη σύνοδο του Άρη και του Ουρανού τα πράγματα θα πρέπει να ηρεμήσουν. Σε τι επίπεδα τιμών; Ε, πολλά ζητάτε! Ας αφήσουμε και κάτι για την καφετζού!

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v