Τρία πουλάκια κάθονταν και έπαιζαν μπιρίμπα!

Επειδή πολλοί φίλοι έχουν παρεξηγηθεί από τη θεματολογία της στήλης το τελευταίο δίμηνο, αποφασίσαμε να μην τους στεναχωρήσουμε άλλο και να σας μιλήσουμε σήμερα για την μπιρίμπα. Διότι η μπιρίμπα είναι ένα ευγενές άθλημα. ”Σκοτώνει” την ώρα, ανεβάζει την αδρεναλίνη και καλύπτει πλήρως το δήθεν ανεκπλήρωτο κενό που αφήνει η χρηματιστηριακή απραξία...

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπαιζαν μπιρίμπα!
Επειδή πολλοί φίλοι έχουν παρεξηγηθεί από τη θεματολογία της στήλης το τελευταίο δίμηνο, αποφασίσαμε να μην τους στεναχωρήσουμε άλλο και να σας μιλήσουμε σήμερα για την μπιρίμπα.

Διότι η μπιρίμπα είναι ένα ευγενές άθλημα. ”Σκοτώνει” την ώρα, ανεβάζει την αδρεναλίνη και καλύπτει πλήρως το δήθεν ανεκπλήρωτο κενό που αφήνει η χρηματιστηριακή απραξία...

Το σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι δεν είναι ανάγκη να παίζετε την μπιρίμπα με χρήματα και να ρισκάρετε έτσι την περιουσία σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε μόνο και μόνο για να απολαύσετε τις συγκινήσεις του παιγνιδιού.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ειδικά αυτό το παιγνίδι προσφέρει πληθώρα συγκινήσεων. Χαρά στη νίκη, λύπη στην ήττα. Οργή για το λάθος του συμπαίκτη σας, φθόνο για την τύχη του αντιπάλου σας, έκπληξη για το τι σας επιφυλάσσει η κάθε στιγμή.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι μπορείτε να κλειστείτε σ’ ένα δωμάτιο το πρωί και να βγείτε το άλλο πρωί, δίχως να έχετε καταλάβει πώς έχει περάσει η ώρα. Θα σας έχει τόσο πολύ συναρπάσει το παιγνίδι, που δεν θα θέλετε καν να σηκώσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

Και πόλεμος να κηρυχτεί, εσείς θα θέλετε να ”λιώσετε” τον αντίπαλό σας και να κάνετε μπιρίμπα. Ύστερα από μία τέτοια έντονη παικτική δραστηριότητα, φανταζόμαστε ότι δεν θα έχετε το κουράγιο να δείτε το ταμπλό.

Αν παρ’ όλα αυτά επιμένετε, τότε είναι προφανές ότι δεν υπάρχει φάρμακο ικανό να γιατρέψει το πάθος σας. Γι’ αυτές τις πραγματικά δύσκολες, από κάθε πλευρά, περιπτώσεις δεν έχουμε να πούμε κάτι. Σηκώνουμε ψηλά τα χέρια.

Κι αν την ώρα που εμείς ”σκοτώνουμε” την ώρα μας στην μπιρίμπα η αγορά κάνει το 3.500; Θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπιρίμπα μέχρι τελικής πτώσεως!!!

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v