Ο ΠΑΟΚ, ο Άσαντ, οι Άραβες σεΐχηδες και το ΧΚΘ!

Τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ζητάει να τον αγοράσει ο γαμπρός του Σύρου προέδρου Άσαντ. Τρέμε, Γούμενε! Κι όχι μόνο! Τρέμε, Κόκκαλη, τρέμε, Βαρδινογιάννη! Διότι μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός θα επιστρέψουν και οι Άραβες σεΐχηδες στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το αποκορύφωμα της αντεπίθεσης των ”καρντάσηδων” θα είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚ, ο Άσαντ, οι Άραβες σεΐχηδες και το ΧΚΘ!
Τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ζητάει να τον αγοράσει ο γαμπρός του Σύρου προέδρου Άσαντ. Τρέμε, Γούμενε! Κι όχι μόνο! Τρέμε, Κόκκαλη, τρέμε, Βαρδινογιάννη!

Διότι μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός θα επιστρέψουν και οι Άραβες σεΐχηδες στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το αποκορύφωμα της αντεπίθεσης των ”καρντάσηδων” θα είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης!

Προσωπικά θα θέλαμε πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ να αποκτήσει ισχυρή και πλούσια διοίκηση. Να αναλάβει τα ηνία της ένας μεγάλος Έλληνας εφοπλιστής ή έστω ένας Αμπράμοβιτς. Να φέρει στη Θεσσαλονίκη παικταράδες απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και να συντρίψουμε τους αντιπάλους μας.

Να αλώνουμε το Καραϊσκάκη και τη Λεωφόρο (έστω και το Γουδί) για πλάκα και οι ασπρόμαυρες σημαίες με τον δικέφαλο αετό να υψώνονται περήφανα.

Κι εκεί που πήγαμε να ξυπνήσουμε, βγαίνει ένας Θεολόγος, ο οποίος τυγχάνει σύμβουλος επιχειρήσεων και ο οποίος έχει κάνει τρεις φορές τον γύρο του κόσμου (προφανώς όχι με αερόστατο) και δηλώνει ότι εκπροσωπεί μεγάλους επενδυτές του εξωτερικού που θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα. Επειδή αγαπούν τον ΠΑΟΚ, την Ελλάδα και τον Θερμαϊκό.

Σύντροφοι! Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή στη Θεσσαλονίκη έτυχε ο πρώτος αριθμός του λαχείου είτε μάθανε ότι... είμαστε... κουμάσια και πλακώσανε... όλοι οι πονηροί του κόσμου.

Η ουσία είναι ότι δεν βλέπουμε τους ανθρώπους εκείνους που θα μπορούσαν να δώσουν κύρος και αξιοπιστία στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες να κάνουν επενδύσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Φοβούνται τον χώρο του ποδοσφαίρου; Δεν είναι φίλαθλοι; Ούτε σε άλλους χώρους τους βλέπουμε να κάνουν επενδύσεις.

Αν αυτή η χώρα μπορεί να προσελκύσει κάτι τύπους όπως εκείνους που δήλωσαν... Άραβες σεΐχηδες και θέλησαν πριν από δύο χρόνια να ”επενδύσουν” στον Άρη Θεσσαλονίκης, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Κι επειδή μιλάμε για Θεσσαλονίκη και ο ζωτικός μας χώρος είναι αυτός των επενδύσεων, θυμηθήκαμε και το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Διότι, έχουμε και από τούτο. Και δεν θέλουμε κακίες του τύπου ”όλα τα είχε η Μαριωρή”. Επειδή η Θεσσαλονίκη έχει λαό (άρα και ψηφοφόρους) και νιώθει εδώ και δεκαετίες καταπιεσμένη έναντι της πανούργας και παμφάγας Αθήνας, η πολιτική ηγεσία του τόπου ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει εκεί ένα ”Χρηματιστηριακό Κέντρο”.

Τι ακριβώς κάνει τούτο; Θα σας γελάσουμε. Προφανώς, περιμένει τον γαμπρό του Άσαντ και τους Άραβες σεΐχηδες για να ”αναβαθμιστεί”...

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v