Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αργό παιχνίδι με πάσες στο κέντρο του γηπέδου!

Η ομιλία του κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη θύμισε την τακτική ανάπτυξης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Μικρές πάσες στο κέντρο του γηπέδου και αν θέλει ο Θεός και ανοίξει κανένας διάδρομος, ίσως και να γίνει κάποια προσπάθεια διείσδυσης στα καρέ του αντιπάλου...

Αργό παιχνίδι με πάσες στο κέντρο του γηπέδου!
Η ομιλία του κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη θύμισε την τακτική ανάπτυξης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Μικρές πάσες στο κέντρο του γηπέδου και αν θέλει ο Θεός και ανοίξει κανένας διάδρομος, ίσως και να γίνει κάποια προσπάθεια διείσδυσης στα καρέ του αντιπάλου.

Το ευτύχημα για τον κ. Καραμανλή είναι ότι ο αντίπαλος είναι σχεδόν ανύπαρκτος...

Δεν δηλώνουμε ενθουσιασμένοι από την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Περιμέναμε περισσότερα. Κάποια συγκεκριμένη κίνηση που να δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης στον χώρο της Οικονομίας. Δυστυχώς, ο κ. Καραμανλής δεν άνοιξε τα χαρτιά του...

Η χρηματιστηριακή αγορά ήλπιζε ότι η ΔΕΘ θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος. Η προοπτική της μείωσης της φορολογίας των εταιριών είναι μία καλή είδηση.

Μόνο που δεν είναι ”είδηση”, αφού ήταν ήδη γνωστή εδώ και καιρό. Η Σοφοκλέους χρειαζόταν κάτι περισσότερο εντυπωσιακό. Αυτό δεν ήρθε.

Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη συνέχεια με ό,τι μέσα μας απομένουν. Κι αυτά, δυστυχώς, είναι λίγα...

Η Εθνική Ομάδα του Ποδοσφαίρου κέρδισε με τον συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της το Euro 2004. Όπως και ο κ. Καραμανλής τις προηγούμενες εκλογές.

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια, εφόσον θέλει να διακριθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν μπορεί να έχει αιώνια την τύχη με το μέρος της.

Αλλά και ο πρωθυπουργός θα πρέπει ίσως να αλλάξει την τακτική του στον χώρο της Οικονομίας, αφού η αγορά δεν θα είναι αιώνια με το μέρος του...

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v