Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΙΝΟ: Το Τζακ – ποτ των μετόχων του ΟΠΑΠ!

Το ΚΙΝΟ είναι ένα νέο παιγνίδι του ΟΠΑΠ. Παίζεται τέσσερις ώρες κάθε ημέρα και κάθε πέντε λεπτά! Οι πρώτες σκέψεις της στήλης, παρακολουθώντας on line το παιγνίδι επί τρεις ημέρες και επί 12 συνεχείς ώρες, είναι ότι θα πρέπει να εξετάσουμε εκ νέου τη... μετοχή του ΟΠΑΠ!

ΚΙΝΟ: Το Τζακ – ποτ των μετόχων του ΟΠΑΠ!
Το ΚΙΝΟ είναι ένα νέο παιγνίδι του ΟΠΑΠ. Παίζεται τέσσερις ώρες κάθε ημέρα και κάθε πέντε λεπτά! Έχει ήδη ξεκινήσει να παίζεται σε πρακτορεία της επαρχίας.

Οι πρώτες σκέψεις της στήλης, παρακολουθώντας on line το παιγνίδι επί τρεις ημέρες και επί 12 συνεχείς ώρες, είναι ότι θα πρέπει να εξετάσουμε εκ νέου τη... μετοχή του ΟΠΑΠ!

Ο τζόγος είναι από τις πιο αγαπημένες ”αμαρτίες” των Ελλήνων. Μόνο οι Κινέζοι μας ανταγωνίζονται στα ποσά που δαπανούμε κάθε χρόνο σε κάθε μορφής τζόγο!

Ο ΟΠΑΠ δεν μπορεί να έχει παράπονο από την ανταπόκριση των πελατών του. Συντηρούν χρόνια τώρα την κερδοφορία του Οργανισμού σε ικανοποιητικά επίπεδα και ενισχύουν δυναμικά κάθε αναπτυξιακή του προσπάθεια. Δηλαδή, κάθε νέο παιγνίδι!

Ο νέος άσος του ΟΠΑΠ λέγεται ΚΙΝΟ. Μοιάζει με ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ. Ο παίκτης καλείται να διαλέξει μεταξύ 80 αριθμών από 1 ως 12 αριθμούς. Ανάλογα με τις επιλογές του κερδίζει από λίγα ευρώ ως και δύο εκατομμύρια ευρώ!

Η μεγάλη διαφορά από τα άλλα παιγνίδια του ΟΠΑΠ είναι ότι γίνονται πολλές, πάρα πολλές κληρώσεις. Κάθε ημέρα 48 κληρώσεις περιμένουν τους... εκατομμυριούχους! Κι ο παίκτης μπορεί να ποντάρει κάθε πέντε λεπτά!

Αυτό που είδε η στήλη σε επαρχιακή πόλη ήταν δεκάδες παίκτες σε ένα πρακτορείο να συνωστίζονται για να προλάβουν την κλήρωση του επόμενου πεντάλεπτου…

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το νέο παιγνίδι του ΟΠΑΠ θα φτάσει τη φήμη του Στοιχήματος. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι ο Οργανισμός γνωρίζει πώς να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών του.

Την ώρα που το κοινό κουράστηκε από το ΠΡΟΠΟ, ήρθε το Στοίχημα. Και τώρα που το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ αρχίζουν να φθίνουν, έρχεται το ΚΙΝΟ.



Οι μέτοχοι του ΟΠΑΠ θα πρέπει να αισθάνονται πολύ καλά. Όσο η διοίκηση της εταιρείας βρίσκει νέα πετυχημένα παιγνίδια και όσο οι Ελληνες συνεχίζουν να παίζουν, εκείνοι μπορούν να ελπίζουν σ’ ένα καλό μέρισμα. Και μάλιστα, δίχως να... τζογάρουν!

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v