Σοφοκλέους: Διακοπή στο ”σερί” της πτώσης;

Ελπίδες αντίδρασης, έστω και περιορισμένης, δημιουργεί η νέα άνοδος χθες στη Wall Street, σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά της Σοφοκλέους στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Σοφοκλέους: Διακοπή στο ”σερί” της πτώσης;
Kάποιες ελπίδες αντίδρασης δημιουργεί η χθεσινή συμπεριφορά της Σοφοκλέους, σε συνδυασμό με τη νέα άνοδο στις αμερικανικές αγορές.

Οι περισσότερες μετοχές του ΧΑΑ κινήθηκαν χθες ανοδικά, παρά την πτώση των δύο βασικών δεικτών, μία πτώση που πάντως έδειξε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν έντονες πιέσεις όταν ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί κάτω από τις 2.500 μονάδες.

Αρνητικά στοιχεία παραμένουν ο χαμηλός τζίρος και η έλλειψη ειδήσεων, που θα μπορούσαν να δώσουν ουσιαστική κατεύθυνση στην αγορά.

Ετσι, μοιραία, οι διακυμάνσεις ορίζονται από τις βραχυχρόνιες διαθέσεις κάποιων παικτών που κινούνται με γνώμονα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μετοχών, ελπίζοντας να αγοράσουν στα χαμηλά όρια κίνησης και να πωλήσουν σε υψηλότερα.

Ισως κάποιο momentum να δοθεί μόλις αρχίσουν οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, σε συγκεκριμένες μετοχές της μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Οπως αναμενόταν, η ανακοίνωση των κινήτρων για τις επιχειρήσεις δεν είχε καμία επίπτωση στη Σοφοκλέους.

Γ.Παπ.

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v