Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήπως είσθε κομμουνιστής;

Τελικά, έχω την υποψία ότι ο Α. Βγενόπουλος είναι… μετεμψύχωση ενός κομμουνιστή της δεκαετίας του ’70. Και οφείλει να το εξετάσει σοβαρά, καθώς την Παρασκευή είναι πιθανόν να απαγορευτεί (!) η σύγκληση της γενικής συνέλευσης του ΟΤΕ την οποία η MIG έχει ζητήσει, οπότε… αυτόματα περνάει στην παρανομία. Όπως και οι παλιοί κομμουνιστές…

Μήπως είσθε κομμουνιστής;
Καλημέρα

Σας εξομολογούμαι ότι έχω την υποψία πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι… μετεμψύχωση ενός κομμουνιστή της δεκαετίας του ’70.

Και οφείλει να το εξετάσει στα σοβαρά.

Την Παρασκευή, ως γνωστόν, θα συνεδριάσει ξανά το Δ.Σ. του ΟΤΕ, για να προσδιορίσει την ημερομηνία σύγκλησης της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έχει ζητήσει η MIG.

Στα θέματα που έχει θέσει προς συζήτηση η MIG είναι το βραχυπρόθεσμο δάνειο, ύψους 2,7 δισ., το οποίο λήφθηκε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και η διαδικασία πώλησης της Infote.

Στην αγορά όμως κυκλοφόρησαν, χωρίς να διαψευστούν, φήμες ότι η διοίκηση του ΟΤΕ αναζητά νομικούς τρόπους αλλαγής της ”ατζέντας” ή και μη σύγκλησης της συνέλευσης!

Είτε το ένα γίνει είτε το άλλο, βρισκόμαστε μπροστά στην περίπτωση να περάσουν οι σχετικές με τις εταιρίες και τους μετόχους διαδικασίες στην παρανομία. Με τη δικαστική ”βούλα” μάλιστα.

Παρεμφερής νομίζω ήταν και η αντιμετώπιση, μέχρι και τη δεκαετία του ’70, των συγκεντρώσεων των τότε κομμουνιστών, οι οποίοι συνεδρίαζαν (παράνομα φυσικά) με άκρα μυστικότητα.

Το ποιοι, μεταξύ άλλων, ήταν οι διώκτες τους δεν είναι θέμα της σημερινής μας συζήτησης.

Δηκτικός


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v