Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DEBATE: Τη γλιτώσαμε απόψε...

Το πανελλήνιο(;) θα είναι απόψε το βράδυ ”καρφωμένο” στο debate των ”6”. Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες και επενδυτές, είμαστε κατενθουσιασμένοι. Ουδείς θα ασχοληθεί με την περίπτωσή μας. Θυμάστε πόσα είχαμε ακούσει στις παραμονές των εκλογών του 2000 και του 2004; Και θυμάστε τι έγινε στο ταμπλό μετά τις εκλογές; Για απόψε τουλάχιστον... τη γλιτώσαμε!

DEBATE: Τη γλιτώσαμε απόψε...
Καλή σας ημέρα

Το πανελλήνιο(;) θα είναι απόψε το βράδυ ”καρφωμένο” στο debate των ”6” πολιτικών αρχηγών...

...Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες και επενδυτές, παρά την ανακατωσούρα που εξακολουθεί να υπάρχει στα χρηματιστήρια, δικαιούμαστε να δηλώσουμε κατενθουσιασμένοι...

...Ουδείς θα ασχοληθεί με την περίπτωσή μας. Ουδείς δημοσιογράφος (ελπίζω) θα θέσει στο τραπέζι θέμα χρηματιστηρίου...

...Δεν πουλάμε σύντροφοι, ή όπως είπε κάποια στιγμή στο παρελθόν η συχωρεμένη η Μελίνα, ”δεν αρέσουμε”!

...Να ευχαριστούμε τον καλό Θεό που μας οδήγησε σε αυτή την ”απαξίωση”…

…Θυμάστε πόσα είχαμε ακούσει στις παραμονές των εκλογών του 2000 και του 2004; Θυμάστε το… κόμμα του Χρηματιστηρίου;

Θυμάστε τις γελοιότητες με τις δισκέτες που έβαζαν ή υποτίθεται ότι έβαζαν άνθρωποι των κομμάτων για να επηρεάσουν τις τιμές στο κλείσιμο των συνεδριάσεων;

Θυμάστε τις άλλες γελοιότητες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί κάθαρσης, περί τιμωρίας εκείνων που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στη Σοφοκλέους; (Παρεμπιπτόντως, γιατί η Μπουρμπούλια είναι ακόμη μέσα; Αυτή έφαγε όλα εκείνα τα λεφτά ή μήπως είναι η μόνη... που δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη;)

Και θυμάστε κυρίως τι έγινε στο ταμπλό μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις;

Αισιόδοξος άνθρωπος ων, δεν μου αρέσει να ξυπνώ εφιάλτες. Τους επαναφέρω όμως στη μνήμη, για να δείτε πόσο σημαντικό είναι που για απόψε τουλάχιστον...τη γλιτώσαμε!

Υ.Γ.: Εξακολουθώ να επιμένω ότι για κάμποσες ακόμα ημέρες το 30% των ρευστών διαθεσίμων του καθενός είναι αρκετό ως ποσό για να το έχουμε επενδύσει στο Χρηματιστήριο. Το οποίο, σημειωτέον, μια χαρά κινείται με βάση αυτά που συμβαίνουν στις διεθνείς αγορές.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v