Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Φούσκες”: Λαέ, ”φάε λάδι…”

Τον θόρυβο με τις μετοχές-”φούσκες” του 1999 τον θυμάστε. Τις πολιτικές ”κορόνες” για ενόχους και σκαμνιά, για πέλεκυ της Δικαιοσύνης, φυλακές και δικαίωση εκείνων που έχασαν τα λεφτά τους επίσης τις θυμάστε. Ώρα να τα ξεχάσετε. Όλοι λάδι! (Tips: ALTEC- Καλπίνης, Intralot-ΕΧΑΕ, Λόμπι).

”Φούσκες”: Λαέ, ”φάε λάδι…”
Καλή σας ημέρα

Δεν είμαι …κακός άνθρωπος, αλλά ως Σκορπιός στο ζώδιο σπάνια ξεχνώ…

Τον θόρυβο λοιπόν με τις μετοχές-”φούσκες” του 1999 τον θυμάστε…

Τις πολιτικές ”κορόνες” ”για ενόχους και σκαμνιά, για πέλεκυ της Δικαιοσύνης, φυλακές και δικαίωση εκείνων που έχασαν τα λεφτά τους στη Σοφοκλέους” επίσης τις θυμάστε…

Ώρα να τα ξεχάσετε. Όλοι λάδι!...

Ποινή φυλάκισης 2 ετών στον καθένα με 3ετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους χρηματιστές Ι. Μούστο, Π. Κονταλέξη και Δ. Ράνιο καθώς και στον επιχειρηματία Σπ. Τασσόγλου, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για χειραγώγηση μετοχών τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 1999…

Το δικαστήριο με πρόταση του Εισαγγελέα έκρινε αθώο τον επιχειρηματία κ. Η. Μπογδάνο (χρόνια πολλά για χθες) και απάλλαξε από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων τον επιχειρηματία κ. Γ. Μπατατούδη, καθώς στις 15 Ιουλίου συμπληρώθηκε 5ετία και το αδίκημα παραγράφηκε…

…Παρά το γεγονός ότι ήμουν από τους λίγους που ποτέ δεν πίστεψαν στα λόγια περί ”κάθαρσης”, το δικό μου συμπέρασμα μετά το ”λάδι” ΚΑΙ στην υπόθεση με τις μετοχές-”φούσκες” είναι ένα…

…Λαέ, ”φάε…λάδι κι έλα βράδυ”!

* ALTEC: Στο 2,50 αποτυπώνει το σήμερα της εταιρίας με βάση και το ύψος στο οποίο βρίσκεται το σύνολο της αγοράς. Το 3,20 της UBS απαιτεί άλλα πράγματα τα οποία, πάντως, συζητώνται σοβαρά ώστε να υλοποιηθούν.

* Καλπίνης: Στόχος η μεγάλη κεφαλαιοποίηση που θα επιτευχθεί όταν ανακοινωθεί σημαντική επιχειρηματική συμφωνία στο επόμενο δεκαπενθήμερο και όταν μεσοπρόθεσμα η τιμή ξεπεράσει τα 11 ευρώ.

* Intralot: Όλοι ποντάρουν στο…31!

* ΕΧΑΕ: Για πάρα πολύ …πλούσιους.

* Λόμπι: Να τα προσέχουμε, επιμένω, παρά το γεγονός ότι στην ανοδική αγορά ό,τι γράφουν τους βγαίνει. Δεν θα γίνεται το ίδιο αν κάτι αλλάξει. Τελευταίες τους ”συμβουλές” για ΕΛΤΡΑΚ και ΒΟΣΥΣ.

Υ.Γ.: Η Κίνα προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων για τρίτη φορά από τον Μάρτιο, για να χαλιναγωγήσει την οικονομία που αναπτύσσεται με τον ταχύτερο ρυθμό 12 ετών, πυροδοτώντας τον πληθωρισμό. Το δανειστικό επιτόκιο ενός έτους αυξάνεται στο 6,84%.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v