Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έτοιμοι για το νέο άλμα;

Ιούλιος: Ξεκίνημα με 4.844 μονάδες. Στο επόμενο δεκαπενθήμερο οι ”ταύροι” υποστηρίζουν ότι θα επιχειρηθεί το νέο μεγάλο άλμα της αγοράς. Οι ”αρκούδες”, φοβισμένες από τη ρευστότητα του συστήματος, σιωπούν. Ποιος θα επιβεβαιωθεί; (Tips: 11 μετοχές στο επίκεντρο - ΕΝ.Α. - Άχρηστοι διαχειριστές).

Έτοιμοι για το νέο άλμα;
Καλό μήνα!

Ξεκινάμε στο Χ.Α. τον Ιούλιο με 4.844 μονάδες. Στο επόμενο δεκαπενθήμερο οι ”ταύροι” υποστηρίζουν ότι θα επιχειρηθεί το νέο μεγάλο άλμα της αγοράς...

...Πρώτη περιοχή ”αντίστασης” οι 4.865 και οι 4.890 μονάδες. Τις ξεπεράσαμε με καλούς όγκους συναλλαγών; Πάμε για τα υψηλά του έτους, τις 4.980 μονάδες...

...Δεν καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τις 4.890; Χαρά για τις ”αρκούδες” που... σιωπούν τώρα φοβισμένες από τη ρευστότητα του συστήματος, αλλά είναι έτοιμες να πανηγυρίσουν ένα γύρισμα προς τις 4.740 μονάδες...

...Ποιος θα επιβεβαιωθεί;

...Το πιθανότερο είναι η επιβεβαίωση των ”ταύρων”. Οι οποίοι ”ταύροι” έχουν με το μέρος τους και τη δυναμική μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση, που αποδεικνύει καθημερινά ότι κινείται, ένεκα των deals, χωρίς να υπολογίζει και πολύ τους δεικτοβαρείς τίτλους...

Έντεκα μετοχές, μεταξύ των άλλων, είναι... στην επικαιρότητα αυτό το δεκαπενθήμερο: ΑΝΕΚ, ALTEC, Λούλης, Υγεία, Ζήνων, ΑΤΤΙΚΑΤ, ΑΕΓΕΚ, ΓΕΒΚΑ, Logic, ΕΒΖ και Λιμάνια.

Υ.Γ. 1: Μετά τις 15 Ιουλίου θα πρέπει, ανάλογα με τις μέχρι τότε εξελίξεις, να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας.

Υ.Γ. 2: ΜΠΡΑΒΟ! Εναλλακτική αγορά, εν συντομία ”ΕΝ.Α.”, θα ονομάζεται η νέα αγορά για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις. Αυτό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου και το ”μπράβο” πάει σε αυτούς που ανέτρεψαν την αρχική σκέψη να ονομαστεί ”Αγορά υψηλού κινδύνου” (δηλαδή... μην πλησιάζετε) και... να ταφεί έτσι η προσπάθεια από τη γέννησή της.

Υ.Γ. 3: Μήνυμα: Όπως η Σοφοκλέους από την καταστροφή και τις 1.500 μονάδες μέσα σε λίγα χρόνια άνθησε, όπως το ”βουνό” ο Παρνασσός από τα αζήτητα πάει να γίνει... blue chip, έτσι και η Πάρνηθα θα πρασινίσει ξανά.

Υ.Γ. 4: Τα περί ανικανότητας των υπηρεσιών τα λέμε εδώ και πολλές ημέρες. Το μαγαζί... βάρεσε διάλυση. Ανιαρό να τα επαναλαμβάνουμε, καθώς δίνουμε αξία... σε άχρηστους διαχειριστές του.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v