Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρίξτε κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Υψηλά επταετίας, δόξα να’ χει ο Θεός! Από τη μια η τεράστια διεθνής ρευστότητα και τα εντός και εκτός της Ελλάδας deals. Από την άλλη, οι μελιστάλακτες εκθέσεις των ξένων οίκων για τις μετοχές, η πτώση του γεν και ο ανοιξιάτικος καιρός. Μία παράμετρος μας έλειπε για να συμπληρωθεί το ”καρέ”: Οι αποκρατικοποιήσεις. Για δαύτες… φρόντισε ο πρωθυπουργός! Ρίξτε λάδι στη φωτιά!

Ρίξτε κι άλλο λάδι στη φωτιά!
Καλή σας ημέρα

Υψηλά επταετίας, δόξα να’ χει ο Θεός!...

…Από τη μια η τεράστια διεθνής ρευστότητα και τα εντός και εκτός της Ελλάδας deals

…Από την άλλη οι μελιστάλακτες εκθέσεις των ξένων οίκων για τις μετοχές, η πτώση του γεν και… ο ανοιξιάτικος καιρός

Μία παράμετρος μας έλειπε για να συμπληρωθεί το ”καρέ”: Οι αποκρατικοποιήσεις…

… Για δαύτες… φρόντισε χθες ο πρωθυπουργός!...

Ο κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε το City University του Λονδίνου στο Ευγενίδειο, επισήμανε ότι συνεχίζονται οι αποκρατικοποιήσεις και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περαιτέρω αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και στην προετοιμασία για την εισαγωγή της ΔΕΠΑ στο Χρηματιστήριο…

…”Ρίξτε λάδι στη φωτιά” είναι το ένα ”σύνθημα”…

…”Φάτε λάδι… κι ελάτε βράδυ” είναι το άλλο ”σύνθημα”…

Η ώρα της επιλογής ”συνθήματος” πλησιάζει!

Υ.Γ. 1: Χωρίς αύξηση της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας πάνω από τα 400 εκατ. ευρώ έγινε η καταγραφή νέων υψηλών έτους για τον Γενικό Δείκτη, λένε οι αναλυτές της Fortius, οι οποίοι δείχνουν επιφυλακτικοί για τη βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

Υ.Γ. 2: Την Παρασκευή στο Βουκουρέστι θα παρουσιαστεί το επενδυτικό πλάνο της Alpha Bank για την περίοδο 2007 – 2010. Τα κέρδη του πρώτου τριμήνου αναμένεται να είναι αυξημένα πάνω από 70% (συμπεριλαμβάνονται τα έκτακτα κέρδη από την πώληση της Alpha Ασφαλιστικής).

Υ.Γ. 3: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο της Ρουμανίας για την Alumil Romania, θυγατρική της ΑΛΜΥ.

Υ.Γ. 4: Παρουσιάσεις ΑΝΕΚ, Alapis (Lamda Detergent, Veterin, EBIK), Νεοχημικής και Νηρέα σε ξένους θεσμικούς στις 20 Μαΐου.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v