Θ’ αγνοήσει 700 μονάδες κέρδη της Αμερικής το ΧΑΑ;

Μετα τρείς συνεδριάσεις που η Αμερική (ξανακέρδισε) κάπου 700 μονάδες, την Γερμανία ν’ ακολουθεί με τις τρελλές διακυμάνσεις της και τις υπόλοιπες αγορές να έπονται σε ποσοστιαίες μεταβολές στο ”συν” του πράγματος, ε, λίγο δύσκολο φαίνεται και σήμερα η Σοφοκλέους ν’ αγνοήσει τις τάσεις που αρχίζουν να διαμορφώνονται εξω!

Θ’ αγνοήσει 700 μονάδες κέρδη της Αμερικής το ΧΑΑ;
Μετα τρείς συνεδριάσεις που η Αμερική (ξανακέρδισε) κάπου 700 μονάδες, την Γερμανία ν’ ακολουθεί με τις τρελλές διακυμάνσεις της (κλείνει στο τέλος...θετικά) και τις υπόλοιπες αγορές να επονται σε ποσοστιαίες μεταβολές στο ”συν” του πράγματος, ε, λίγο δύσκολο φαίνεται και σήμερα η Σοφοκλέους ν’ αγνοήσει τις τάσεις που αρχίζουν να διαμορφώνονται εξω!

Αν και χθες η Σοφοκλέους αποτέλεσε εκπληξη στην πτώση της αφού καθ’ ολη τη διάρκεια της συνεδρίασης φαινόταν να κινείται σε παράλληλη πορεία με την Ευρώπη, σήμερα υπάρχουν για ”μαγια” μιας ανόδου τα (αναπάντεχα) καλα κέρδη της ”Πειραιώς” (που ανακοινώθηκαν χθές το απόγευμα) αλλά και η σμίκρυνση του χρονικού περιθωρίου για να κλείσουν οι ανοιχτές θέσεις στα παράγωγα του Αυγούστου.

Αν οι ευρωπαϊκές αγορές μετα τα χθεσινά κέρδη ξεκινήσουν ”διορθωτικά” τις σημερινές τους συνεδριάσεις, τότε ειναι πολύ πιθανόν τα ημεδαπά ”τζιμάνια” να εκλάβουν τα αρνητικά πρόσημα της Ευρώπης σαν μια αφορμή να διολισθήσει ετι περαιτέρω η δική μας αγορά για να ξεκινήσει απο χαμηλότερα επίπεδα την Δευτέρα. Ο τζίρος εξακολουθεί να παραμένει χαμηλός εως αδιάφορος και μια σοβαρή κίνηση αλλαγής πορείας θα ηταν σε συνάρτηση με την αυξησή του.

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v