Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο... Τσελεμεντές

Γιατί πολλοί επενδυτές επιμένουν να ζητάνε οδηγίες-συνταγές επιτυχίας από τους... Τσελεμεντέδες του Χρηματιστηρίου; Ο Νικόλαος Τσελεμεντές (1878- 1958), ο Έλληνας αρχιμάγειρας από τα Εξάμπελα της Σίφνου με τις διεθνείς διακρίσεις, που το όνομά του είναι σήμερα συνώνυμο των οδηγών μαγειρικής, ποτέ δεν ”απαγόρευσε” τις δημιουργικές ιδέες της καλής νοικοκυράς. ”Χτύπα – πάρ’ τα – φύγε” είναι μια προτεινόμενη για τις ημέρες αυτές συνταγή.

Ο... Τσελεμεντές
Καλή σας ημέρα

Γιατί πολλοί επενδυτές επιμένουν να ζητάνε οδηγίες-συνταγές επιτυχίας από τους... Τσελεμεντέδες του Χρηματιστηρίου;

Ο Νικόλαος Τσελεμεντές (1878- 1958), ο Έλληνας αρχιμάγειρας από τα Εξάμπελα της Σίφνου με τις διεθνείς διακρίσεις, που το όνομά του είναι σήμερα συνώνυμο των οδηγών μαγειρικής, ποτέ δεν ”απαγόρευσε” τις δημιουργικές ιδέες της καλής νοικοκυράς...

...Είναι λάθος μεγάλο των επενδυτών να τα ζητούν όλα έτοιμα από τους... Τσελεμεντέδες της αγοράς, χωρίς να βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει...

...Με το δεδομένο ότι οι... Τσελεμεντέδες είναι καμιά εικοσαριά (οι δεκάδες υπόλοιποι είναι... βαποράκια των Τσελεμεντέδων), μπορείτε να σκεφτείτε τι θα γινόταν στην αγορά αν όλοι ακολουθούσαμε πιστά τις συνταγές τους;

...Και μπορείτε να σκεφτείτε πόσο πλούσιοι θα είχαν γίνει οι ίδιοι οι... Τσελεμεντέδες αφού θα... καγκέλωναν τακτικά τα χαρτιά που θα έβαζαν στη συνταγή τους;

Σύντροφοι και συντρόφισσες: Συγκεντρωθείτε, μελετήστε αποτελέσματα και απλώς πάρτε υπόψη σας τις πληροφορίες που διαβάζετε. Μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι...

Και κάτι τελευταίο: Η δική μου ”συνταγή” γι’ αυτές τις ημέρες είναι ”χτύπα – πάρ’ τα – φύγε”. Οι διακυμάνσεις θα είναι σημαντικές και απότομες. Να μη σας ξεγελάει η προ-πασχαλινή άνοδος. Θα υπάρξουν ημέρες... και μετά το Πάσχα.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v