Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαντήσεις σε αναγνώστες

Σήμερα που η… Σαρακοστή κάνει και πάλι έντονη την παρουσία της στις αγορές –αυτή τη φορά εξαιτίας των ανησυχιών στις ΗΠΑ για την οικονομική κατάσταση των εταιριών που παρέχουν στεγαστικά δάνεια σε πελάτες μειωμένης πιστωτικής φερεγγυότητας- η στήλη είναι αφιερωμένη σε απαντήσεις στα ερωτήματα των αναγνωστών της για συγκεκριμένες μετοχές.

Απαντήσεις σε αναγνώστες
Καλή σας ημέρα

Πού την είδα;

Υγεία να υπάρχει, σύντροφοι! (Τι σου κάνει η Σαρακοστή και ο… παμπόνηρος Μάρτιος, ε;)

Σήμερα η στήλη είναι αφιερωμένη σε απαντήσεις σε μερικά από τα ερωτήματα των αναγνωστών της για συγκεκριμένες μετοχές. Έχουμε και λέμε…

Για ΒΙΟΤΕΡ: Κάθε άλλο παρά υπάρχουν λόγοι φυγής.

Για SingularLogic (ΛΟΔΙΣ): Επιμονή και υπομονή.

Για ΡΟΚΑ: Έχει και άλλο γλυκό… στο βάζο. Made in Spain.

Για ALTEC: Η θετική άποψη αφορούσε στο έτος.

Για ΔΟΛ: Η αγορά στα 3,28 ευρώ αποδείχθηκε –και ήταν- ακριβή. Αλλά και η σημερινή τιμή των 2,54 ευρώ απέχει μόλις 0,14 ευρώ από το κατώτατο των 52 εβδομάδων. Το γεγονός όμως ότι όλα τα λεφτά τοποθετήθηκαν σε μία μετοχή ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Για ΣΑΤΟ: Το αναπτυξιακό deal είναι στα σκαριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μετοχή… θα βγάλει άμεσα φτερά.

Για LANNET: Δείτε πρώτα πώς μεταφράζεται η λέξη Lanet (με ένα n) σε ένα τουρκικό λεξικό και… αν όλα πάνε καλά, θα… έρθουν και τα 3 ευρώ!

Για Marfin Popular: Στη σημερινή τιμή έχει μέσα της και το μέρισμα του 0,31 ευρώ.

Για ΔΟΜΙΚ: Από μέρα σε μέρα το πάει το πακέτο. Έχει βάλει πολλούς σε πειρασμό –αλλά και σε μπελάδες- ο αξιότιμος κ. Συνατσάκης.

Για εισαγωγή Aegean Airlines – ΚΟΡΡΕΣ - Pasal Development: Θα μπουν μέσα στη χρονιά. Αλλά γιατί βιάζεστε; Τρεις εκατοντάδες μετοχές έχει το ταμπλό, με τις τρεις… θα σωθούμε;

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v