Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παμπόνηρος… ο Μάρτιος

Τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στα θετικά αποτελέσματα των εισηγμένων, στα business plans των μεγάλων και στα επικείμενα deals, κάποιοι ”παλιοί” κάνουν ήδη τους λογαριασμούς τους για τον επόμενο μήνα. Το γιουρούσι κατάληψης του κάστρου των 4.800 μονάδων χρειάζεται άμεσα κάτι πολύ δυνατό για να επιτύχει τον στόχο του.

Παμπόνηρος… ο Μάρτιος
Καλή σας ημέρα

Τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στα θετικά αποτελέσματα των εισηγμένων, στα business plans των μεγάλων και στα επικείμενα deals, κάποιοι ”παλιοί” κάνουν ήδη τους λογαριασμούς τους για τον επόμενο μήνα...

Χωρίς να ”πειράζουν” τα χαρτιά στα οποία έχουν επενδύσει σε βάθος χρόνου, προχωρούν σε ριζικές αναδιαρθρώσεις του υπόλοιπου χαρτοφυλακίου τους…

… Πωλούν χαρτιά που έχουν υπεραποδώσει και οι δείκτες τους έχουν πιάσει… ταβάνι (π.χ. πολύ υψηλά Ρ/Ε και δείκτης P/BV πολλαπλάσιος της μονάδας) και χτίζουν σταδιακά θέσεις σε χαρτιά που διαπραγματεύονται κάτω από τη λογιστική τους αξία, έχουν καλή μερισματική απόδοση και ταυτόχρονα αναπτυξιακές προοπτικές.

Το γιουρούσι κατάληψης του κάστρου των 4.800 μονάδων χρειάζεται άμεσα κάτι πολύ δυνατό για να επιτύχει τον στόχο του…

… Τα αποτελέσματα δεν αρκούν…

Παμπόνηρος (τελικά) ο Μάρτιος!

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v