Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο κόμης Δράκουλας

Ο πύργος του κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια βγήκε στο σφυρί και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναβιώνει ο γνωστός μύθος του. Στα χρηματιστήρια, προς το παρόν, ουδείς λόγος υφίσταται να κάνουμε σχετικές αναφορές. Στο επιχειρηματικό όμως παρασκήνιο συμβαίνουν πολλά σχετικά και με τον μύθο. Κάποιες… ντουλάπες ανοίγουν και προς έκπληξη πολλών βγαίνουν σκελετοί!

Ο κόμης Δράκουλας
Καλή σας ημέρα

Ο πύργος του κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια βγήκε στο σφυρί (real estate και στη Ρουμανία)...

...Τι πιο λογικό λοιπόν παρά να αναβιώσει ο μύθος του κόμη στα διεθνή μέσα ενημέρωσης...

...Στα χρηματιστήρια πάντως, παρά τις ανησυχίες ορισμένων, προς το παρόν δεν υφίσταται λόγος να κάνουμε σχετικές αναφορές...

...Υφίσταται όμως στα επιχειρηματικά παρασκήνια!...

...Εκεί συμβαίνουν πολλά, απόλυτα σχετικά με τον μύθο του κόμη Δράκουλα...

...Κάποιες... ντουλάπες ανοίγουν με αφορμή τα deals και προς έκπληξη πολλών βγαίνουν σκελετοί!...

...Εκείνοι που τους βλέπουν ιδίοις όμμασι δύο επιλογές έχουν: Η πρώτη να... dealάρουν και να μας αφήσουν στα σκοτάδια μας. Η δεύτερη να δείξουν και σ’ εμάς τους... σκελετούς προκειμένου να λάβουμε τα μέτρα μας...

...Ο καιρός θα δείξει τι από τα δύο θα γίνει...

...Σημειώνω ότι ο κόμης Δράκουλας ήταν για τον απλό λαό της Ρουμανίας εθνικός ήρωας...



Υ.Γ.: Ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης εν έτει 2007 ένιωσε την ανάγκη να…μιμηθεί τον κ. Λουκά Παπαδήμο του 1999. Του κ. Παπαδήμου... του βγήκε και βρέθηκε στην ΕΚΤ. Εύχομαι στον κ. Αλογοσκούφη να μην του βγει, γιατί... πού να ξενιτεύεται ο άνθρωπος; Το υπουργείο του τον χρειάζεται. Κυρίως τώρα που πρέπει να βρεθούν και τα 2 (plus) δισεκατομμύρια ευρώ που οφείλουμε να επιστρέψουμε στην Ε.Ε. με την αναθεώρηση του ελληνικού ΑΕΠ.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v