Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι θα ποντάρουν στο ”13”;

Δεκατρείς είναι οι συνεδριάσεις της Σοφοκλέους από σήμερα μέχρι και τη λήξη της χρονιάς. Και όπως έχει αποδειχθεί και στο Big Deal του ΑΝΤ-1, η βαλίτσα με το νούμερο 13 κρύβει είτε ένα πολύ μεγάλο ποσόν, είτε ένα απογοητευτικά μικρό για τους παίκτες ποσόν. Θα χορέψουμε ροκιά ή… έναν χορό του Ζαλόγγου; Απαντήσεις σε αναγνώστες.

Ποιοι θα ποντάρουν στο ”13”;
Καλή σας ημέρα

Δεκατρείς είναι οι συνεδριάσεις της Σοφοκλέους από σήμερα μέχρι και τη λήξη της χρονιάς…

… Και όπως έχει αποδειχθεί και στο Big Deal του ΑΝΤ-1, η βαλίτσα με το νούμερο 13 κρύβει είτε ένα πολύ μεγάλο ποσόν, είτε ένα απογοητευτικά μικρό για τους παίκτες ποσόν…

…Το ερώτημα για τη Σοφοκλέους είναι ένα: Θα χορέψουμε τη 13η ημέρα… ροκιά ή… έναν χορό του Ζαλόγγου;

Απάντηση: Μπορούμε να παίξουμε, χωρίς να χορέψουμε απολύτως τίποτα!…

…Να πούμε για παράδειγμα, όλοι μαζί, ένα κεφάτο… τραγούδι της τάβλας. Αλίμονο δηλαδή αν έπρεπε ντε και καλά να ακολουθήσουμε τα κέφια και τις παροτρύνσεις του παρουσιαστή του παιχνιδιού…

…Άλλο ο Φερεντίνος και ο τραπεζίτης του σε παιχνίδι με ξένα λεφτά και άλλο το Χρηματιστήριο με τα δικά μας τα ευρώπουλα…

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

- Γ. Γεωργ.: Μια δυναμική κίνηση που θα φέρει τον γενικό δείκτη πρόσκαιρα πάνω ή κάτω δεν μπορεί να αποκλειστεί στις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί και μια απογοήτευση για όσους ποντάρουν 100% σε ράλι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

- Γ. Βασιλακάκης: Και οι τέσσερις μετοχές που αναφέρετε έχουν θετικά στοιχεία προοπτικής. Εξαρτάται βέβαια σε ποια τιμή τις έχετε αγοράσει. Ειδικά για τη ΔΕΗ, οι υπομονετικοί θα ανταμειφθούν.

- Franki R.: Καθηγήτρια, παντρεμένη με δύο παιδιά καταφέρατε και φτιάξατε κήπο στο σχολείο παίζοντας Μεσοχωρίτη; Ενδιαφέρουσα (και ψυχολογικά) η περίπτωσή σας! Για Intrakat, συγκρατημένα θετικά.

- ΠΕΛΙΑ: Πράγματι, η ΑΛΟΥΜΥΛ είναι υποτιμημένη. Αλλά θέλει υπομονή, καθώς δεν… την παίζουν. Όσο για τη NEWSPHONE, η… ”γιαγιά” ήταν καλή αλλά…την έκαψε το πελεκούδι.

Υ.Γ.: Περιμένω νέα από τον αναγνώστη κ. F. για το… ”πολυδύναμο” κτίριο του ΚΕΡΑΝΗ στον Πειραιά. Τρελαίνομαι για ίντριγκες!

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v