Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διόρθωση; Ό,τι πει ο Dow!

Καλώς τα… κι ας αργήσατε. Το… καλωσόρισμα, στα σενάρια διόρθωσης της αγοράς που περνάνε σαν αστραπή από κινητό σε κινητό εδώ και κάποιες ημέρες. Έχουν πιθανότητα να επιβεβαιωθούν αυτή τη φορά; Απάντηση: Ο Dow Jones έχει τον λόγο. Σε εξαμηνιαίο ορίζοντα, πάντως, οι έχοντες γνώση τα βλέπουν… σκόνη και θρύψαλα.

Διόρθωση; Ό,τι πει ο Dow!
Καλή σας ημέρα

Καλώς τα κι ας αργήσατε…

Στα σενάρια διόρθωσης της αγοράς το καλωσόρισμα…

…Στα σενάρια διόρθωσης, που περνάνε σαν αστραπή από κινητό σε κινητό εδώ και κάποιες ημέρες…

Έχουν πιθανότητα να επιβεβαιωθούν αυτή τη φορά;

Την απάντηση θα την πάρουμε από τον Dow Jones. Αυτός έχει τον λόγο, αυτός έχει και το βέτο…

Οι σημερινές αποτιμήσεις της Σοφοκλέους (σε γενικές γραμμές) κρίνονται από εκείνους που τοποθετήθηκαν το καλοκαίρι υψηλές. Λογικό, λοιπόν, εκείνη η μερίδα των επενδυτών να θέλει να ρευστοποιήσει…

…Αλλά και οι εκροές στα Αμοιβαία Κεφάλαια που συνεχίζονται, είναι πολύ πιθανό να πιέσουν τις μετοχές καθώς πλησιάζει το τέλος της χρονιάς. Και αυτό λογικό…

…Αν λοιπόν ο Dow Jones δώσει ”σύνθημα” διόρθωσης, είναι σίγουρο ότι θα το ακολουθήσουμε



… Θα πρόκειται όμως για μια βραχυπρόθεσμη κατάσταση… Μια κατάσταση που θα βοηθήσει πολύ την αγορά να… πάρει νέες δυνάμεις, ώστε να κινηθεί σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα το 2007.

…Συμπέρασμα: Σε εξαμηνιαίο ορίζοντα, οι έχοντες γνώση εκείνων που θα συμβούν, βλέπουν από σήμερα τα σενάρια διόρθωσης… σκόνη και θρύψαλα.

Βασίλης Βαλαμβάνος

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v