Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Τα μελλοντικά οφέλη των τραπεζών, οι νέοι φορολογικοί έλεγχοι, η διαφαινόμενη αύξηση επιτοκίων, αλλά και επιχειρηματικές ειδήσεις που σχετίζονται με τον Αστέρα, την Εμπορική και την επέκταση της Φουρλής απασχολούν τον οικονομικό Τύπο την Τρίτη.

Ο Τύπος της Τρίτης
Τράπεζες: Οφέλη 1 δισ. ευρώ για τις τράπεζες το 2006 αναφέρει το Χρηματιστήριο, προσθέτοντας πως ισχυροποιούν τις θέσεις τους εν όψει του σκληρού διεθνούς ανταγωνισμού.

Εμπορική: Στο ενδιαφέρον των Γάλλων αναφέρεται το Χρηματιστήριο, όπως και στα ”αγκάθια” της εγχώριας λύσης.

Επιτόκια: Νέα αύξηση επιτοκίων σχεδιάζουν τον Μάιο στην ΕΚΤ, αναφέρει η Ημερησία, σημειώνοντας στον υπέρτιτλο πως με δηλώσεις του ο Ζ. Κ. Τρισέ προετοιμάζει τις αγορές.

Φορολογία: ”Φορολογικοί έλεγχοι με τεχνογνωσία made in USA” γράφει η Ναυτεμπορική στο πρώτο της θέμα, προσθέτοντας ότι έρχεται έκδοση δικαστικών σημειωμάτων από τις ΔΟΥ πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Υπουργείο Οικονομίας: ”Τα γκάλοπ ξυπνούν τον εφιάλτη του ’90”

είναι το πρώτο θέμα της οικονομικής Ελευθεροτυπίας, η οποία στον υπέρτιτλο σημειώνει την προσοχή που συνιστά ο Γ. Αλογοσκούφης στα έσοδα, τις υπερβάσεις δαπανών και τις ΔΕΚΟ.



Ασφαλιστικό: Την Πέμπτη η επίσημη πρώτη του Ασφαλιστικού γράφει η Ημερησία, προσθέτοντας πως ο Γ. Αλογοσκούφης συγκροτεί ”Επιτροπή Σοφών” για τις αλλαγές.

Αστέρας: Στην τελική ευθεία με τρεις ”μνηστήρες” ο Αστέρας, αναφέρει η Ημερησία, προσθέτοντας πως εκτός διαγωνισμού είναι η γαλλική Accor, ενώ παραμένουν οι Marriot, Starwood, Intercontinental.

Φουρλής: Στη Βουλγαρία η Φουρλής μέσω της Intersport, επισημαίνει η Ημερησία.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v