Ο Τύπος της Δευτέρας

Οι αλλαγές στο εργασιακό, η ”μάχη” στην ασφαλιστική αγορά για τα μεγάλα συμβόλαια, ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση ακινήτων της ΕΤΑ, αλλά και οι δημόσιες επενδύσεις είναι ορισμένα από τα θέματα που σχολιάζει ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Οι αλλαγές στο εργασιακό, η ”μάχη” στην ασφαλιστική αγορά για τα μεγάλα συμβόλαια, ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση ακινήτων της ΕΤΑ, αλλά και οι δημόσιες επενδύσεις είναι ορισμένα από τα θέματα που σχολιάζει ο Τύπος της Δευτέρας.

Κεφαλονιά – Ιθάκη: Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της για το χάος που δημιουργήθηκε στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη επί πέντε ημέρες, ενώ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρήκε όλες τις ενέργειες θετικές, αναφέρουν Τα Νέα.

Εργασιακό: Για εκρηκτικό κλίμα μεταξύ των κοινωνικών εταίρων με επίκεντρο της αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο Ασφαλιστικό κάνει λόγο η Ημερησία που υπενθυμίζει πως σήμερα συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης.

Δημόσιες Επενδύσεις: Δημόσιες επενδύσεις με καθεστώς Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης προβλέπει ο νέος νόμος για τις δημόσιες επενδύσεις, που θα αναφέρονται ως Εθνικό Πλαίσιο Στήριξης, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

Μπακογιάννη: Λίγες ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό και την πιθανολογούμενη υπουργοποιήσή της, η Δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακόγιαννη, μιλά στη Ναυτεμπορική.

Σοφοκλέους: Οι αναλυτές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο διόρθωσης στη Σοφοκλέους, ενώ τα διεθνή θεσμικά χαρτοφυλάκια συνεχίζουν να στηρίζουν μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, σημειώνει η Ημερησία.

ΣΕΣΜΕ: Την πρώτη κοινή τους εμφάνιση με ανακοίνωση, πραγματοποίησαν πριν λίγα 24ώρα έξι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αναφέρει η Ημερησία.

Ασφαλιστική Αγορά: Σκληρές μάχες δόθηκαν στο κλείσιμο του 2005 μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών, διαμεσολαβητών και τραπεζικών ασφαλιστικών πρακτορείων, για την ανανέωση των μεγάλων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, τονίζει η Ναυτεμπορική.

ΕΤΑ: Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της μαρίνας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ξεκινά η διαδικασία για την πώληση του καζίνο της Κέρκυρας επισημαίνει η Ημερησία.

Εθνική Τράπεζα: Η μεγάλη βελτίωση των χρηματοοικονομικών δεικτών της Εθνικής Τράπεζας ήδη από τη χρήση του 2005 έχει συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που έθετε το business plan για το διάστημα 2005-2007 αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο η οποία συμπληρώνει πως η διοίκηση της Εθνικής καλείται να αναθεωρήσει βασικούς στόχους του επιχειρηματικού σχεδίου.

Marfin Group: Για πιθανή συμφωνία της Marfin Group με τη Λαϊκή Τράπεζα κάνει λόγο η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v