Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Πέμπτης

Στην παράταση εξέτασης του αιτήματος της Ελλάδας για μείωση του ελλείμματος του ΑΕΠ κατά ένα έτος, στη συμφωνία Ρωσίας - Ουκρανίας, στο έργο που ανέλαβε ο όμιλος ΕΛΤΕΧ στο Ομάν, αλλά και στην άνοδο της Σοφοκλέους αναφέρονται τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης.

Ο Τύπος της Πέμπτης
Στην παράταση εξέτασης του αιτήματος της Ελλάδας για μείωση του ελλείμματος του ΑΕΠ κατά ένα έτος, τη συμφωνία Ρωσίας - Ουκρανίας, το έργο που ανέλαβε ο όμιλος ΕΛΤΕΧ στο Ομάν, αλλά και την άνοδο της Σοφοκλέους αναφέρονται τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης.

Σοφοκλέους: Παρατείνεται το γιορτινό κλίμα στο Χ.Α., αναφέρει το Βήμα, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος υπογραμμίζει το σύνηθες ρεκόρ της Σοφοκλέους.

Eλληνική οικονομία: Σε 72 ημέρες κρίνεται η παράταση της επιτήρησης, αναφέρει η Ημερησία, ενώ η Ελευθεροτυπία κάνει λόγο για δίμηνη αναβολή. Το Κέρδος υπογραμμίζει την αισιοδοξία του Γ. Αλογοσκούφη για έλλειμμα κάτω του 3%.

Astra ασφαλιστική: Ανάκληση άδειας για την Astra γράφει η Ναυτεμπορική, έκλεισε η Astra, ανοίγει η αυλαία των ανακλήσεων υποστηρίζει η Καθημερινή.

ΕΛΤΕΧ: Υπεγράφη η συμφωνία για το έργο στο Ομάν τονίζει το Χρηματιστήριο, ενώ η Ημερησία τονίζει ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1,9 δισ. δολάρια.

Ρωσία – ενέργεια: Ενεργειακή λύση με 5ετή συμφωνία υπογραμμίζει η Εξπρές, ενώ ο Μέτοχος & Επενδύσεις αναφέρεται στο πετρέλαιο, την Κίνα και τη ”μάχη” των αγωγών.

Ρουμανία: Ελντοράντο για τις ελληνικές επιχειρήσεις σημειώνει ο Μέτοχος & Επενδύσεις.

Μέσα μαζικής μεταφοράς: Έρχονται ανατιμήσεις-”φωτιά” σε συγκοινωνίες - ταξί, υπογραμμίζουν τα Νέα.

Ολυμπιακή: Στο τέλος του μήνα το επιχειρησιακό σχέδιο της νέας Ο.Α. τονίζει το Βήμα.

Φοίνιξ: Γερμανικός ασφαλιστικός όμιλος ”φλερτάρει” τον Φοίνικα γράφει η Ημερησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v