Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Η διαχείριση των 20,1 δισ. ευρώ του Δ’ ΚΠΣ, οι αντικειμενικές αξίες που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, η εικόνα της Σοφοκλέους το 2005 και οι εκτιμήσεις για το 2006, η εμπλοκή στη λειτουργίας της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής εκτός των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη απασχολούν, μεταξύ άλλων, τον Τύπο της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Η διαχείριση των 20,1 δισ. ευρώ του Δ’ ΚΠΣ, οι αντικειμενικές αξίες που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, η εικόνα της Σοφοκλέους το 2005 και οι εκτιμήσεις για το 2006, η εμπλοκή στη λειτουργίας της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής εκτός των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη απασχολούν, μεταξύ άλλων, τον Τύπο της Τρίτης.

Ν.Δ.: Για παιχνίδια κατασκόπων στη Ν.Δ. κάνουν λόγο Τα Νέα, που αναφέρουν πως σε ενδοκυβερνητικό εμφύλιο μετατρέπεται και το φιάσκο με τις μυστικές απαγωγές Πακιστανών μεταναστών, συμπληρώνοντας πως ο κ. Βουλγαράκης μιλά για ”εσωκομματικό δάκτυλο”, ενώ η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ετοιμάζεται να καλέσει στελέχη της ΕΥΠ για κατάθεση.

ΚΠΣ: Ανώνυμες εταιρίες θα διαχειριστούν τα 20,1 δισ. ευρώ του Δ’ ΚΠΣ σημειώνει η Ημερησία, επισημαίνοντας ότι εκτός διαχείρισης των πόρων του Δ’ ΚΠΣ αφήνει το υπουργείο Οικονομίας, τα περισσότερα υπουργεία, τις νομαρχίες και τους δήμους.

Αντικειμενικές: Διαμέρισμα στην πόλη, εξοχικό, ένα οικόπεδο και ένα αγροτεμάχιο διαθέτει ο μέσος Έλληνας σύμφωνα με την Ημερησία, που συμπληρώνει πως η Εφορία σπεύδει να το εκμεταλλευτεί, αυξάνοντας τις αντικειμενικές αξίες.

Αύριο αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που θα ισχύσουν από 1η Ιανουαρίου 2006, επισημαίνει η Ναυτεμπορική.

Σοφοκλέους: Συγκρατημένα αισιόδοξοι παρουσιάζονται μεγάλοι ξένοι οίκοι και διεθνείς τράπεζες για την πορεία της Σοφοκλέους στο 2006, αναφέρει η Ημερησία.

Το 2005 τελειώνει με ετήσια άνοδο της τάξης του 29% για τον μέσο όρο της χρηματιστηριακής αγοράς, την οποία ελάχιστοι τόλμησαν να προβλέψουν και ακόμη λιγότεροι πίστεψαν από το σώμα των ενεργών μικροεπενδυτών, τονίζει η Ναυτεμπορική, που προσθέτει ότι οι μετοχές παραμένουν στο προσκήνιο και τη νέα χρονιά.

Λιάπης: Τις διοικήσεις σε έξι ΔΕΚΟ αλλάζει ο Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με την Ημερησία.

Οικοδομικές Άδειες: Στις άμεσες προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ για το 2006 περιλαμβάνεται –μεταξύ άλλων- η κατάθεση στη Βουλή και ψήφιση του σχεδίου νόμου για τον νέο τρόπο έκδοσης των οικοδομικών αδειών, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

ΕΛΠΕ: Τα ΕΛΠΕ έχασαν την πρώτη μάχη από τη ΔΕΗ σημειώνει η Ημερησία, σύμφωνα με την οποία η μονάδα ηλεκτροπαραγωγής δεν κατάφερε να πωλήσει ρεύμα, καθώς έδωσε υψηλή τιμή.

Με εμπλοκή ξεκίνησε η πρώτη μέρα λειτουργίας της πρώτης μεγάλης μονάδας ηλεκτροπαραγωγής εκτός ΔΕΗ, αυτής των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη, τονίζει η Ναυτεμπορική.

Περίσσεψαν οι δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΝ για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία και τις μέρες των εορτών να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα, αναφέρει η Οικονομική Ελευθεροτυπία.

Marfin: Καταλύτη εξελίξεων αποτελεί η Marfin με διαθέσιμα κεφάλαια ύψους 1,7 δισ. ευρώ, επισημαίνει η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

Άκτωρ: Έργο προϋπολογισμού 2 δισ. ευρώ αναλαμβάνει η Άκτωρ σύμφωνα με την εφημερίδα Χρηματιστήριο, που συμπληρώνει πως η κατασκευαστική συμμετέχει με 50% στην κατασκευή πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v