Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Στον προϋπολογισμό που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, στη μη διανομή μερίσματος για το 2005 από τον ΟΤΕ και στις νέες περικοπές προσωπικού, αλλά και στο μέλλον της Εμπορικής αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στον προϋπολογισμό που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, στη μη διανομή μερίσματος για το 2005 από τον ΟΤΕ και στις νέες περικοπές προσωπικού, αλλά και στο μέλλον της Εμπορικής αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Προϋπολογισμός: Με υπεραισιόδοξες προβλέψεις για επιπλέον έσοδα 3,5 δισ. ευρώ, υποεκτίμηση των δαπανών, περιορισμό των δημοσίων επενδύσεων και αυστηρή εισοδηματική πολιτική κατατίθεται σήμερα το σχέδιο του προϋπολογισμού επισημαίνει η Ημερησία.

Οικονομία: Με αυξήσεις μισθών κάτω από τον πληθωρισμό και φορολογική επιδρομή κλιμακώνει η κυβέρνηση την πολιτική λιτότητας σύμφωνα με Τα Νέα.

Σοφοκλέους: Μέτρα αναζητούν οι χρηματιστηριακές αρχές, που φοβούνται κύμα φυγής μικρών εταιριών από το Χ.Α. χωρίς δημόσια πρόταση, σε βάρος των συμφερόντων των μικρομετόχων, σημειώνει η Ημερησία.

Επιτόκια: Η ρευστότητα στην Ευρωζώνη παραμένει επαρκής και ο κίνδυνος υψηλότερου πληθωρισμού κλιμακώνεται, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος, τονίζει η Ναυτεμπορική.

Τουρισμός: Ενθαρρυντικά μηνύματα εισέπραξε η Ελλάδα σχετικά με την πορεία του τουρισμού κατά το 2006 στη φετινή έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική.

ΟΤΕ: Νέες μειώσεις προσωπικού το 2006 και τη μη διανομή μερίσματος για το 2005 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΤΕ Π. Βουρλούμης από τη Βαρκελώνη, αναφέρει η Ημερησία.

Εμπορική: Σε δίλημμα για το μέλλον της Εμπορικής βρίσκεται η κυβέρνηση σύμφωνα με την εφημερίδα Χρηματιστήριο, που προσθέτει ότι βασική προτεραιότητα παραμένει η συμφωνία με τους Γάλλους.

ΕΛΠΕ: Δυο στρατηγικές κινήσεις ετοιμάζουν τα ΕΛΠΕ σύμφωνα με την Ημερησία, που σημειώνει ότι η εταιρία έχει σχέδια για ερευνητικό project και ανάπτυξη στην Αίγυπτο.

Ατλάντικ: Τους λόγους της αποχώρησης της Ατλάντικ από τις τάξεις του Συνδέσμου των Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος εξηγεί στη Ναυτεμπορική ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Μ. Αποστόλου.

Citigroup: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εξαγοράς τράπεζας στην Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Citigroup Global Capital Markets και αντιπρόεδρος της Citigroup, Τομ Μαχαίρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χρηματιστήριο.

”Ελευθεροτυπία”: Γιατί επέλεξαν ως στόχο την πολέμια της διαπλοκής ”Ελευθεροτυπία” αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα ο εκδότης Θανάσης Τεγόπουλος, ο οποίος δίνει παράλληλα απάντηση επί της ουσίας στον δημοσιογράφο Μ. Τριανταφυλλόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v