Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Παρασκευής

Στην ενδιάμεση έκθεση για την ελληνική οικονομία, στις συστάσεις της Τραπέζης της Ελλάδος ”για δανεισμό με μέτρο και σύνεση”, στον διαγωνισμό της Αστήρ Πάλας, αλλά και στο πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Τύπος της Παρασκευής.

Ο Τύπος της Παρασκευής
Στην ενδιάμεση έκθεση για την ελληνική οικονομία, στις συστάσεις της Τραπέζης της Ελλάδος ”για δανεισμό με μέτρο και σύνεση”, στον διαγωνισμό της Αστήρ Πάλας, αλλά και στο πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Τύπος της Παρασκευής.

Ελληνική Οικονομία: Επιδείνωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας προβλέπεται στην ενδιάμεση έκθεση για την ελληνική οικονομία που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνας, αναφέρει η Καθημερινή.

Με τις Βρυξέλλες και τη Φραγκφούρτη συναντήθηκε χθες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νίκος Γκαργκάνας, ο οποίος καταδίκασε τη λήψη μέτρων μη μόνιμου χαρακτήρα για τη μείωση του ελλείμματος όπως η τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών και η περικοπή των δημόσιων επενδύσεων που αποβαίνει σε βάρος της ανάπτυξης της οικονομίας, επισημαίνει Το Βήμα.

Προϋπολογισμός: Σημαντικές αποκλίσεις και ”σιωπηρές” μίνι αναθεωρήσεις των αρχικών στόχων καταδεικνύουν τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την πορεία του προϋπολογισμού το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, τονίζει το Κέρδος.

Δάνεια: Στα 9,4 δισ. ευρώ ανέρχονται τα δάνεια που βρίσκονται σε καθυστέρηση στο τέλος του πρώτου εξαμήνου 2005, αναφέρει η Ημερησία, που κάνει λόγο για συστάσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος για δανεισμό με μέτρο και σύνεση εν όψει της ανόδου των επιτοκίων.

Φόροι: Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, τα μόνιμα ”υποζύγια” του φορολογικού συστήματος, θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της εκτέλεσης του νέου προϋπολογισμού με την απόφαση της κυβέρνησης να μην τιμαριθμοποιήσει τη φορολογική κλίμακα, σημειώνει Το Βήμα.

Πετρέλαιο Θέρμανσης: Στην τιμή των 58-60 λεπτών το λίτρο θα κάνει τελικά πρεμιέρα σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης, αναφέρει η Καθημερινή.

Αστήρ: Τα έξι σημαντικότερα ονόματα στον χώρο της διεθνούς ξενοδοχείας και πέντε μικρότερες, αλλά διεθνών προδιαγραφών, αλυσίδες προεπελέγησαν στον διαγωνισμό του Αστέρα, αναφέρει η Ημερησία.

ΟΤΕ: Αιφνίδιος συνωστισμός για την εθελούσια έξοδο από τον ΟΤΕ εκδηλώθηκε χθες, μια μόλις ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο σχετικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε 5.126 υπάλλήλους, που απολύονται μέχρι τις 31/12/2012, καθώς τους αναγνωρίζονται μέχρι και 7,5 χρόνια πλασματικής απασχόλησης, επισημαίνει η Καθημερινή.

Διώχνει κι άλλο κόσμο ο ΟΤΕ, αναφέρει το Κέρδος, που συμπληρώνει ότι η χθεσινή απόφαση του ΤΑΠ-ΟΤΕ να αναγνωριστεί η στρατιωτική θητεία ως προϋπηρεσία δίνει δικαίωμα σε άλλους 700 εργαζόμενους να μπουν στο πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου,.

Intralot: Τι σχεδιάζει η Intralot για αλλαγή έδρας, Στοίχημα, καζίνο και νέες αγορές αναφέρει η εφημερίδα Μέτοχος και Επενδύσεις, που φιλοξενεί συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κ. Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου.

Γενική: Δάνεια με επιτόκια και όρους ”made in France” εισάγει η Γενική Τράπεζα σύμφωνα με την Ημερησία, με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη μερίδια αγοράς, σύμφωνα με την Ημερησία.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και διά της οδού των εξαγορών στοχεύει η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία παράλληλα θα επιδιώξει να καλύψει με ιδιωτικής ετικέτας όλες τις κατηγορίες προϊόντων, μηδέ του φρέσκου γάλακτος εξαιρουμένου, αναφέρει η Καθημερινή.

Σαράντης: Θυγατρική στη Ρωσία ιδρύει η Σαράντης, στόχος της οποίας είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην Ανατολική Ευρώπη.

Δέλτα: Την πρωτιά στο γάλα επιδιώκει η Δέλτα σύμφωνα με την εφημερίδα Χρηματιστήριο, η οποία παράλληλα σημειώνει πως οι αναλυτές αντιδρούν θετικά στις κινήσεις του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v