Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Στα εκ νέου αναθεωρημένα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα, στις αλλαγές που θα ισχύσουν στη Σοφοκλέους από την 1η Δεκεμβρίου, αλλά και στον διαγκωνισμό υποψήφιων αγοραστών για δύο ολυμπιακά ακίνητα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο οικονομικός Τύπος της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Στα εκ νέου αναθεωρημένα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα, στις αλλαγές που θα ισχύσουν στη Σοφοκλέους από την 1η Δεκεμβρίου, αλλά και στον διαγκωνισμό υποψήφιων αγοραστών για δύο ολυμπιακά ακίνητα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο οικονομικός Τύπος της Τρίτης.

Eurostat: Στις αιχμές που αφέθηκαν χθες από τις Βρυξέλλες για την ποιότητα των ελληνικών λογιστικών στοιχείων αναφέρεται η Ημερησία στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο ”Τρεις ευρωπαϊκές βόμβες στην οικονομική πολιτική” και υπέρτιτλο ”επιφυλάξεις για το σχέδιο τιτλοποίησης”.

”Χρυσό η Ελλάδα σε ελλείμματα και χρέος” είναι ο τίτλος του Χρηματιστηρίου, το οποίος σημειώνει ότι ”η Eurostat αμφισβητεί ακόμη τα στοιχεία”. ”Έλλειμμα 6,6% του ΑΕΠ”, γράφει η Εξπρές, προσθέτοντας ότι πρόκειται για νέα αναθεώρηση των οικονομικών στοιχείων από τη Eurostat.

Στο θέμα αναφέρονται ακόμη στην πρώτη τους σελίδα η Ναυτεμπορική, το Κέρδος, και το Βήμα Ανάπτυξη, το οποίο γράφει ”στον αέρα η τιτλοποίηση - οδηγούμαστε σε νέα μέτρα”. ”Είμαστε μαύρο πρόβατο της Eurostat”, είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας.

ΧΑ αλλαγές: ”Νέα τάξη πραγμάτων για το Χ.Α.- σε ισχύ από 1/12 ο νέος κανονισμός λειτουργίας του”, λέει το Χρηματιστήριο, ενώ ”Με βάση ριζικές αλλαγές ο νέος κανονισμός στο Χ.Α.” τιτλοφορείται η Εξπρές. ”Τι αλλάζει στη Σοφοκλέους από 1η Δεκεμβρίου” είναι ο τίτλος του Κέρδους, ενώ ”Το Δεκέμβριο η Νέα Σοφοκλέους”, γράφει η Καθημερινή.

Ολυμπιακά ακίνητα: ”Μάχη ισχυρών επιχειρηματιών για δύο ολυμπιακά φιλέτα” είναι ο τίτλος της Ημερησίας, η οποία στον υπέρτιτλο αναφέρει ”ενδιαφέρον από 15 για ”κανόε - καγιάκ” και ”Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης”, ενώ στο θέμα αναφέρεται και η Ναυτεμπορική.

Δάνεια: ”Δάνεια ανάλογα με το εισόδημα” είναι ο βασικός τίτλος της Οικονομικής Καθημερινής, η οποία κάνει λόγο για φρένο στον ανεξέλεγκτο δανεισμό, με πλαφόν τη μηνιαία δόση που μπορεί να αναλάβει κάθε δανειολήπτης.

Ρεγκούζας - γρηγορόσημο: Για ”νέα γκάφα Ρεγκούζα” γράφει η Ημερησία αναφερόμενη στις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού, σύμφωνα με τις οποίες ζήτησε ”τελείως φιλικά και τελείως επιεικώς να περιορίσετε από μόνοι σας το γρηγορόσημο”. ”Πάρτε μίζες αλλά με μέτρο” είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος των Νέων.



Γερμανός: ”Νέα αλυσίδα από τη Γερμανός ενάντια σε Fnac και Media Markt” γράφει η Ημερησία, ενώ για ”νέα μορφή καταστημάτων Γερμανός Central” αναφέρει το Χρηματιστήριο. ”Αλλαγή φιλοσοφίας με 10 νέα καταστήματα ο Γερμανός” γράφει η Καθημερινή.

Αστέρας: ”Δυσαρέσκεια από ελληνικούς ομίλους”, γράφει το Κέρδος, αναφερόμενο στις διαδικασίες του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v