Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Στις γερμανικές εκλογές, στην επίσκεψη κλιμακίου του ΔΝΤ, στο μέλλον της Ολυμπιακής, στο πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ, στο νομοσχέδιο που κατατίθεται τις ερχόμενες μέρες για τον τουρισμό αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στις γερμανικές εκλογές, στην επίσκεψη κλιμακίου του ΔΝΤ, στο μέλλον της Ολυμπιακής, στο πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ, στο νομοσχέδιο που κατατίθεται τις ερχόμενες μέρες για τον τουρισμό αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Εκλογές Γερμανία: Σε μάχη στήθος με στήθος μεταξύ Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών εξελίχθηκαν οι γερμανικές εκλογές αναφέρει η Ημερησία, που επισημαίνει ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης είναι δύσκολος, ενώ παράλληλα παραθέτει τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

Στη λύση της κυβέρνησης συνασπισμού οδηγεί το εκλογικό θρίλερ της Γερμανίας, σημειώνει η Ναυτεμπορική, ενώ Τα Νέα τονίζουν ότι ο Σρέντερ ανέτρεψε τις δημοσκοπήσεις.

Αλογοσκούφης: Μικτό σχήμα ιδιωτών και κερδοφόρων ΔΕΚΟ θα ανακοινώσει ο Γιώργος Αλογοσκούφης στη συνάντησή του με τη ΓΣΕΕ σήμερα, σημειώνει η Ελευθεροτυπία.

Παπανδρέου: Ένα εναλλακτικό σχέδιο εξουσίας για τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στη ΔΕΘ –στην καλύτερη εμφάνισή του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο– ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της πολιτικής της Ν.Δ., επισημαίνουν Τα Νέα.

ΔΝΤ: Το προσχέδιο της έκθεσης για την ελληνική οικονομία θα παραλάβει σήμερα από το ΔΝΤ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, αναφέρει η Ημερησία.

Σοφοκλέους: Στην πιο γόνιμη, αλλά και πιο ενδιαφέρουσα φάση της ανοδικής πορείας του εννεαμήνου του 2005 φαίνεται πως βρίσκεται η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, καθώς το τελευταία διάστημα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν ζωντανή, ελκυστική, αποδοτική και γοητευτική, επισημαίνει η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

Στις νέες ρυθμίσεις που προωθούνται για τη Σοφοκλέους αναφέρεται η Ημερησία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι από τις νέες ρυθμίσεις θα είναι ευνοημένες οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που μπορούν να συγκεντρώσουν τελικώς το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον.

Τουρισμός: Κατατίθεται τις ερχόμενες ημέρες τουριστικό νομοσχέδιο με σημαντικές αλλαγές για θέματα του τομέα, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

Κώδικας Βιβλίων-Στοιχείων: Στην απλοποίηση και προσαρμογή του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων προχωρεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, η οποία σημειώνει παράλληλα ότι το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που έχει συγκροτηθεί βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας του, ενώ στόχος είναι ο νέος ΚΒΣ να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2006.

Ολυμπιακή: Σύγχυση και διαφωνίες μεταξύ κορυφαίων υπουργών δημιουργεί η στροφή 180 μοιρών του πρωθυπουργού για την Ολυμπιακή Αεροπορία, σημειώνει η Ημερησία, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση αναζητεί τώρα τρόπους για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ”ανώδυνα” η ιδιωτικοποίηση.

Εβδομάδα εξελίξεων για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές αρχίζει από σήμερα, με συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

OTE: Η εθελουσία του ΟΤΕ και ιδιαίτερα η εισφορά από το Δημόσιο του 4% του Οργανισμού στην ΤΑΠ-ΟΤΕ βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία ερευνά αν αποτελεί κρατική ενίσχυση, σημειώνει η Ημερησία.

Forthnet: Σε Intracom και ΙΤΕ πέρασε το 4,39% της Forthnet, σύμφωνα με την Ημερησία, η οποία επισημαίνει ότι ”εκτός χορού” έμεινε αυτή τη φορά η Novator.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v