Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τετάρτης

Στη χθεσινή Γ.Σ. της Εμπορικής, στις κυβερνητικές συσκέψεις εν όψει ΔΕΘ και κατάρτισης του προϋπολογισμού του 2006, σε θέματα φορολογικά που σχετίζονται με την άνοδο του πετρελαίου, αλλά και στα αποτελέσματα της Coca Cola 3E αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Τύπος της Τετάρτης στις οικονομικές του σελίδες.

Ο Τύπος της Τετάρτης
Μακροοικονομία: ”Ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες της κατάρτισης νέας οικονομικής πολιτικής” γράφει η Εξπρές, ενώ στον τίτλο της αναφέρει ”Δύσκολη ισορροπία”, καθώς, όπως γράφει, η κυβέρνηση θα επιδιώξει την ενίσχυση των ρυθμών ανάπτυξης και τη δημοσιονομική προσαρμογή.

”Μείωση εισοδήματος λόγω καυσίμων” είναι ο τίτλος της Οικονομικής Καθημερινής, η οποία επικαλούμενη μελέτη της ΤτΕ αναφέρει πως με κάθε αύξηση του αργού πετρελαίου κατά 10% ο πληθωρισμός αυξάνεται κατά 0,19%.

Τα ακίνητα ”σωσίβια” σε μια πετρελαϊκή κρίση είναι ο βασικός τίτλος του Κέρδους, το οποίο στον υπέρτιτλό του αναφέρει ότι αυτά θα αποτελέσουν ισχυρά αντίβαρα σε περίπτωση πτώσης των μετοχών. ”Πυρετός συσκέψεων για τη ΔΕΘ στο Μαξίμου” γράφει η Ημερησία, ενώ στις πολλαπλές κυβερνητικές συναντήσεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού αναφέρεται η Ναυτεμπορική

Φορολογικά: ”Επιδρομή της εφορίας σε 10 μέτωπα φοροδιαφυγής” τιτλοφορείται η Ημερησία, η οποία κάνει λόγο για έκτακτα μέτρα το φθινόπωρο λόγω της δραματικής υστέρησης εσόδων.

”Σαφάρι για φοροελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις” είναι ο τίτλος του βασικού θέματος της Ναυτεμπορικής

Εμπορική: ”Η Εμπορική πρώτη στο ΕΤΑΤ” είναι ο βασικός τίτλος Του Βήματος Ανάπτυξη, ενώ ”Ο κύβος ερρίφθη για την Εμπορική Τράπεζα” αναφέρει η Ημερησία.

”Διέλυσαν το ταμείο, απαντούν με ασφαλιστικά” είναι ο τίτλος της Οικονομικής Ελευθεροτυπίας, η οποία κάνει λόγο για ”περιπετειώδη συνέλευση της Εμπορικής παρουσία αστυνομικών με πολιτικά”.

Στις αποφάσεις της Γ.Σ. της Εμπορικής αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της και η Εξπρές. ”Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται πλέον η Εμπορική” γράφει το Χρηματιστήριο, ενώ αποκαλύπτει επιστολή δυσαρέσκειας της Credit Agricole προς τη διοίκηση της τράπεζας. Η Εμπορική ανοίγει το δρόμο για το Aσφαλιστικό αναφέρει η Καθημερινή, ενώ στο οπισθόφυλλό της κάνει λόγο για ” απόφαση-σταθμό”.

Coca Cola 3E: Ισχυρή ανάπτυξη των μεγεθών της Coca Cola 3E αναφέρει στην πρώτη του σελίδα το Χρηματιστήριο, ενώ στο θέμα αναφέρονται ακόμα, μεταξύ άλλων, η Ημερησία και το Κέρδος.

UBS - Αγροτική: Στα 7 ευρώ η τιμή-στόχος της UBS για την Αγροτική γράφει το Χρηματιστήριο, ενώ ”Στάζει μέλι η UBS για την Αγροτική Τράπεζα” είναι ο αντίστοιχος τίτλος της Ημερησίας.

SAIC: Προς συμβιβαστική λύση η κυβέρνηση με την αμερικανικής SAIC αναφέρει η Καθημερινή, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην πρόσφατη αντιπαράθεση με την εταιρία που προμήθευσε συστήματα ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v