Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Τρίτης

Στην αεροπορική τραγωδία, στο ζήτημα της Εμπορικής Τράπεζας, στην αύξηση των τιμών του πετρελαίου, στα έσοδα του Δημοσίου από τον ΦΠΑ, αλλά και στα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων αναφέρονται, μεταξύ άλλων, οι εφημερίδες της Τρίτης.

Ο Τύπος της Τρίτης
Στην αεροπορική τραγωδία, στο ζήτημα της Εμπορικής Τράπεζας, στην αύξηση των τιμών του πετρελαίου στα έσοδα του Δημοσίου από τον ΦΠΑ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, οι εφημερίδες της Τρίτης.

ΦΠΑ: Μόνο +0,6% τα έσοδα τον Ιούλιο με αυξημένο ΦΠΑ αναφέρει η Ελευθεροτυπία, ενώ για απόδοση ΦΠΑ κάθε μήνα από Οκτώβριο γράφει η Ημερησία.

Εμπορική: Αρχή εξελίξεων για την Εμπορική υπογραμμίζει η Ημερησία, ενώ για το ίδιο θέμα Τα Νέα τονίζουν ότι αποφασίζεται η διάλυση του επικουρικού της Εμπορικής.

Ακίνητα: Νέες δηλώσεις για τα ακίνητα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Πετρέλαιο: Τα καύσιμα καίνε τα νοικοκυριά επισημαίνουν Τα Νέα, ενώ το Χρηματιστήριο τονίζει ότι η πορεία του πετρελαίου και οι διεθνείς αγορές δείχνουν το δρόμο. Για το ίδιο θέμα η Ναυτεμπορική υπογραμμίζει την απειλή που αποτελεί για την ανάπτυξη η αύξηση των τιμών του πετρελαίου.

Κατασκευές: Η Μηχανική κλείνει την ΒΙΕΧ αναφέρει η Ημερησία, ενώ το Χρηματιστήριο τονίζει ότι οι τεχνικές εταιρίες στρέφονται πλέον στην προκατασκευή.

ΧΑ: Μηχανισμός στο Χρηματιστήριο Αθηνών κατά της χειραγώγησης, λέει η Ναυτεμπορική.

Ασφαλιστικά ταμεία: SOS από τα Ταμεία για 600 εκατ. ευρώ τονίζει η Ημερησία.

Αεροπορική τραγωδία: Ζωντανοί έως το τέλος γράφουν στην πρώτη σελίδα τους Τα Νέα, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος κάνει λόγο για προβληματικό Μπόινγκ που βύθισε σε πένθος Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v