Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Tύπος της Δευτέρας

Οι ανακατατάξεις στην αγορά τηλεπικοινωνίας, το μνημόνιο της Ολυμπιακής, οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στις ΔΕΚΟ αλλά και οι αλλαγές που ζητά το ΔΝΤ σε Ασφαλιστικό και Εργασιακό αποτελούν μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

O Tύπος της Δευτέρας
Οι ανακατατάξεις στην αγορά τηλεπικοινωνίας, το μνημόνιο της Ολυμπιακής, οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στις ΔΕΚΟ, αλλά και οι αλλαγές που ζητά το ΔΝΤ σε Ασφαλιστικό και Εργασιακό αποτελούν μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

Ασφαλιστικό-εργασιακό: Νέες αλλαγές ζητεί το ΔΝΤ σε Ασφαλιστικό και Εργασιακό τονίζει η Ημερησία, υπογραμμίζοντας ότι έρχεται το Σεπτέμβριο στην Αθήνα κλιμάκιο του οργανισμού.

ΔΕΚΟ: Έλλειμμα 1 δισ. ευρώ ετησίως από ζημιογόνες ΔΕΚΟ, τονίζει στην πρώτη σελίδα της η Ναυτεμπορική, ενώ για το ίδιο θέμα η Ημερησία γράφει για παρεμβάσεις σε 6 ΔΕΚΟ που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Για το ίδιο ζήτημα το Χρηματιστήριο επισημαίνει τα σχέδια της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις.

ΚΠΣ: Κίνδυνος για 17 δισ. ευρώ από το Γ΄ ΚΠΣ τονίζει η Ελευθεροτυπία, υπογραμμίζοντας τα στενά περιθώρια των 15 μηνών. Η Ναυτεμπορική από την πλευρά της μιλά για το πολύπλοκο πλαίσιο του Δ΄ ΚΠΣ.

Υπουργείο Ναυτιλίας: Για 528.000 ευρώ πρόστιμα λόγω των καθυστερήσεων κάνει λόγο ο Ελεύθερος Τύπος, ενώ τα Νέα μιλούν για κατακραυγή με αφορμή τα σαπιοκάραβα.

Ιntracom: Επέλαση της Intracom με εξαγορές, αναφέρει το Χρηματιστήριο, ενώ η Ναυτεμπορική επισημαίνει ότι αλλάζει ο χάρτης της ώριμης αγοράς.

Ολυμπιακή: Θολό τοπίο στην Ολυμπιακή μετά το μνημόνιο-μυστήριο, αναφέρει το Χρηματιστήριο.

Ελ. Βενιζέλος: Η Ελευθεροτυπία αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση για τη σύμβαση που αφορά την κατασκευή και εκμετάλλευση του αεροδρομίου.

ΜΕΤΚΑ: Στρατηγικός επενδυτής έως τον Οκτώβριο, υπογραμμίζει η Ημερησία αναφέροντας τις εταιρίες Alsthom και General Electric.

ΔΕΗ: Ο κ. Ι. Παλαιοκρασσάς παραχώρησε συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία, όπου εξηγεί πώς αποφεύχθηκε το μπλακ άουτ, ενώ χαρακτηρίζει πιο συμφέρουσα την ολιγοήμερη εισαγωγή ρεύματος αντί επένδυσης 700 εκ. ευρώ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την εταιρία σε Ιταλία και Τουρκία, αλλά και στις ”επιθέσεις” που έχει δεχθεί, αφού όπως τονίζει τάραξε τα νερά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v