Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Πέμπτης

Στην πρόταση μομφής που κατέθεσε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου κατά του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη αναφέρεται το σύνολο σχεδόν του οικονομικού τύπου, ενώ αναφορές υπάρχουν και στην πιθανότητα βαρών στον προϋπολογισμό από χαμένα χρήματα του Β΄ ΚΠΣ.

Ο Τύπος της Πέμπτης
Πρόταση Μομφής: ”Φουλ επίθεση” από το Γ. Αλογοσκούφη είναι ο τίτλος του Χρηματιστηρίου, μετά την κατάθεση πρόταση μομφής από το Γ. Παπανδρέου.

”Ψήφος για μεταρρυθμίσεις”, είναι ο τίτλος της Εξπρές η οποία στον υπέρτιτλο αναφέρει ”αντεπίθεση του πρωθυπουργού στην κριτική ΠΑΣΟΚ για την οικονομία”. ”Καραμανλής- Παπανδρέου διαφωνούν για το ποιος θα πληρώσει την αλλαγή” τιτλοφορείται το Κέρδος, ενώ σημειώνει ”αποφασιστικός ο Πρωθυπουργός για τις μεταρρυθμίσεις”.

Με το θέμα ασχολείται και η Ναυτεμπορική στο πρωτοσέλιδό της, γράφοντας για ”ρήξεις στην οικονομία και με ψήφο εμπιστοσύνης”.

Φορολογία: Πακέτο με 6 νέους φόρους προαναγγελία από τον Γ. Αλογοσκούφη είναι ο τίτλος της Ημερησίας. ”Ο υπουργός Οικονομίας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέων φόρων το ερχόμενο φθινόπωρο”, γράφει το Βήμα Ανάπτυξη στον υπέρτιτλο της πρώτης του σελίδας, ενώ στον υπότιτλο του θέματος αναφέρει πως ”τα συνδικάτα πάντως συγκροτούν κοινό μέτωπο για απεργίες το καλοκαίρι”.

Προϋπολογισμός: Βάρος 3,8 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό λόγω απωλειών στο Β’ ΚΠΣ, αναφέρει η Εξπρές.

Τράπεζες- ΔΝΤ: Υστερούν οι ελληνικές τράπεζες στο ευρωπαϊκό περιβάλλον γράφει το Κέρδος, αναφερόμενο σε διαπιστώσεις των εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ που εξέτασαν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Εισηγμένες- Ελεγχοι: ”Ελεγχοι στα ταμεία των εισηγμένων”, τιτλοφορείται η Οικονομική Καθημερινή, ενώ στον υπότιτλο κάνει λόγο για έρευνα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε φαινόμενα εκμετάλλευσης των ταμείων για σκοπούς άσχετους με τους εταιρικούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v