Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τύπος της Δευτέρας

Στο θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη, στη νίκη της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, στο Ασφαλιστικό των τραπεζών, στις αλλαγές σε ΔΕΚΟ, στην άνοδο του δολαρίου αλλά και στο Δ΄ ΚΠΣ αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Στο θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη, στη νίκη της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, στο Ασφαλιστικό των τραπεζών, στις αλλαγές σε ΔΕΚΟ, στην άνοδο του δολαρίου αλλά και στο Δ΄ ΚΠΣ αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Τύπος της Δευτέρας.

Φλωράκης: Έφυγε ο καπετάνιος της Αριστεράς Χαρίλαος Φλωράκης, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Eurovision: Στο θρίλερ που έγινε θρίαμβος αναφέρεται ο Ελεύθερος Τύπος, που παραθέτει παρασκήνιο της Eurovision σε 5 σελίδες.

Στο (ποπ) παρασκήνιο της νίκης της Έλενας Παπαρίζου αναφέρονται και Τα Νέα.

Παυλόπουλος: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κώστα Καραμανλή είναι ο πρώτος τη τάξει υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζουν Τα Νέα.

Δημόσιο Χρέος: Καλπάζει το δημόσιο χρέος στο πρώτο τρίμηνο του έτους τονίζει η Οικονομική Ελευθεροτυπία, σύμφωνα με την οποία δανειστήκαμε 18 δισ. ευρώ για να αποπληρώσουμε κυρίως χρεολύσια.

ΚΠΣ: Η συμβιβαστική πρόταση της λουξεμβουργιανής προεδρίας υπό τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, για τους ίδιους πόρους στην περίοδο 2007-2013 χαρακτηρίστηκε χθες ανεπαρκής από τη γερμανική κυβέρνηση, επισημαίνει η Ναυτεμπορική, συμπληρώνοντας πως με την εν λόγω βάση η Ελλάδα θα πάρει 1 δισ. ευρώ λιγότερα στο Δ΄ ΚΠΣ, αν η απόφαση ληφθεί τελικά μέχρι τον Ιούνιο.

ΔΕΚΟ: Συνδικαλιστικό μπλοκ κατά της αλλαγής των εργασιακών σχέσεων στις επιχειρήσεις του ευρύτερου δημοσίου τομέα συγκροτεί η ΓΣΕΕ, αναφέρει η Ημερησία, η οποία συμπληρώνει πως την Τετάρτη θα γίνει κοινή σύσκεψη όλων των ομοσπονδιών εργαζομένων στις ΔΕΚΟ.

Ασφαλιστικό: Παρέμβαση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη αναμένεται στο Ασφαλιστικό σύμφωνα με την εφημερίδα Χρηματιστήριο, η οποία τονίζει πως καταληκτική ημερομηνία για τις διαπραγματεύσεις είναι η 31η Μαΐου.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο Ασφαλιστικό των τραπεζών, σημειώνει η Ναυτεμπορική, επισημαίνοντας παράλληλα πως η Κομισιόν ρωτά αν χορηγούνται παράνομες κρατικές ενισχύσεις.

Δολάριο: Το αμερικανικό νόμισμα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στα 1,256 δολ./ευρώ, δηλαδή στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων επτά μηνών, τονίζει η Ημερησία.

Γάλα: Τι διχάζει ΣΕΒΤ και παραγωγούς για το φρέσκο γάλα με αφορμή την (επαν)ένταξη του διαλόγου για τη διάρκεια ζωής, αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

Logistics: Ανοικτό το 2007 θα είναι το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο Πεδίο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα της Θριάσιο ΑΕ, Δ. Βαμβακόπουλο, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

Μαΐλλης: Αναπτύσσεται στο εξωτερικό ο όμιλος Μαΐλλη, αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο, σύμφωνα με την οποία ο όμιλος επεκτείνεται σε ΗΠΑ, Τουρκία και Ανατολική Ευρώπη.

Μοτοδυναμική: Με ταχύτητα ”καμικάζι” μπαίνει στο Χ.Α. η Μοτοδυναμική αναφέρει η εφημερίδα Χρηματιστήριο, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κ. Κ. Καπαγιαννίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v