Ο Τύπος της Δευτέρας

Η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 2004, η απογραφή των ακινήτων και το Ε-9, οι αλλαγές στη νέα φορολογία, η τραγωδία του σεισμού στην Ασία αλλά και το πρόστιμο της ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ αποτελούν ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Δευτέρας.

Ο Τύπος της Δευτέρας
Η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 2004, η απογραφή των ακινήτων και το Ε-9, οι αλλαγές στη φορολογία, η τραγωδία του σεισμού στην Ασία αλλά και το πρόστιμο της ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ αποτελούν ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Δευτέρας.

Σοφοκλέους: Σοφοκλέους διπλής όψεως το 2004 αναφέρει η Ημερησία, τονίζοντας την απατηλή εικόνα, αφού λίγες μετοχές ανέβασαν τον Δείκτη. Ο Ελεύθερος Τύπος κάνει λόγο για Σοφοκλέους των αντιθέσεων.

Για το ίδιο ζήτημα η Ναυτεμπορική τονίζει ότι ΟΠΑΠ και Eurobank βρέθηκαν στο top-10 των κερδισμένων ευρωπαϊκών μετοχών.

Κομισιόν: Η Κομισιόν απειλεί με περικοπή κονδυλιών τονίζει η Ημερησία.

Φορολογία: Τι αλλάζει τη νέα χρονιά στη φορολογία αναφέρει η Ναυτεμπορική, μιλώντας για μικρότερες ελαφρύνσεις στα φυσικά πρόσωπα.

Ακίνητα - Ε9: Οι λύσεις στους γρίφους του Ε-9, υπογραμμίζει η Ημερησία, ενώ για το ίδιο θέμα Τα Νέα αναφέρουν ποιοι είναι υπόχρεοι.

Βιομηχανία – εμπόριο: Στα πρόθυρα ασφυξίας βρίσκεται η αγορά τονίζει η Ημερησία, κάνοντας λόγο για σήμα κινδύνου που εκπέμπει βιομηχανία και εμπόριο.

ΕΥΔΑΠ: Ομολογία ενοχής από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ αναφέρει το Χρηματιστήριο, τονίζοντας ότι γνώριζε το αρνητικό πόρισμα οικονομικού ελέγχου από τις 23/11.

ΕΛΠΕ: Στο μικροσκόπιο οι διαδικασίες μεταφοράς πετρελαίου από τα ΕΛΠΕ υποστηρίζουν Τα Νέα.

ΟΤΕ – ΕΕΤΤ: Αιχμές ΟΤΕ κατά ΕΕΤΤ για πρόστιμο 500.000 ευρώ υπογραμμίζει ο Ελεύθερος Τύπος.

Ασία – σεισμός: Διεθνής αρωγή, ενίσχυση στην Ασία αναφέρει η Ναυτεμπορική, ενώ η Ελευθεροτυπία μιλά για τον νέο τρόμο των επιδημιών.

Τουρκία: Χωρίς έξι μηδενικά η νέα τουρκική λίρα, αναφέρει η Ναυτεμπορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v